Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
371,98 Ft
Euró
398,34 Ft
Font
471,86 Ft
Bitcoin
66,389 $

Tóth Gabi elárulta, mennyit keresett a Megasztár utáni időszakban

Elmondása szerint a tehetségkutató utáni időszak nem volt egyszerű, s inkább a húspiachoz hasonlította az életét.

...svg content...Fotó: Facebook/Tóth Gabi
Style

Koós Alexandra

Szerkesztő

Ágai Kis András MUTASD MAGAD! című műsorának Tóth Gabi volt a vendége, amelynek során számos témáról szót ejtettek, többek között a válásáról is. Itt leszögezte, sosem csalta meg Krausz Gábort, a szakítás körüli időszakban még csak beszélgetőfázisban volt a jelenlegi párjával, Papp Máté Bencével. Majd arra utalt, még gyerekként, nagymamájával kezdett templomba járni. „Adott nekem egy olyan mély biztonságérzetet, amiben azt éreztem, hogy mindig lesz kihez fordulnom” – fogalmazott.

Hozzátette: mivel ő extravagáns, vagány énekesnő volt, az emberek azt érezték, hogy nem fér össze azzal, hogy az Eucharisztikus világkongresszuson fellépjen, és kinyilvánítsa a hitét. Szerinte azonban ma már nem így működik az egyház, hogy nem fogadják el a merészebb megjelenésű, tetovált embereket. A megfelelési kényszere miatt azonban nagyon szenvedett, a pánikbetegsége is visszatért. Soron kívül Fideszes önkormányzati képviselő az egyik áldozat, akit halálos áramütést ért meggyszedés közben

„Nagyon durva történet. Nyilván jelezte a szervezetem, hogy nem vagyok egy boldog házasságban” – mesélte az énekesnő. Ezt követően kivizsgálásra ment, ahol kiderült, hogy nincs egészségi problémája, illetve közel egy évig pszichológushoz is járt, ami nagyon sokat segített neki lelkileg, már jobban érzi magát. Emellett a közösségi médiában többen is azt firtatták, nárcisztikus-e, ami annyira nagy hatással volt rá, hogy elment egy tesztet elvégeztetni: így megtudta, hogy ő inkább egy empata.

A színházi karrierje saját bevallása szerint azért ért korán véget, mert úgy érezte, az nem az ő világa, emellett egy nagyon csúnya sérülése (elszakadt a combizma) is lett amiatt, hogy túlhajtották, még rehabilitációra is kellett járnia. A Megasztár utáni időszakról úgy beszélt, hogy nem volt egyszerű, s inkább a húspiachoz hasonlította az életét.

Mint mondta, sok mindenben nem hozhattak döntést, és körülbelül 3 évig semmilyen beleszólása nem volt abba, hogy hol lép fel, és mennyiért. „Nem kerestünk túl jól. Azt hiszem, 20 ezer forintot kaptunk egy fellépésért” – vallotta be az interjúban, amelyből a Blikk szemlézett. Ugyanakkor legfőképp a jó élmények maradtak meg benne. „Ha akartam, ha nem, én egy rocker, vadóc lány lettem” – jegyezte meg Tóth Gabi.

Ilyen szabályok mellett kerül sor a Biden-Trump vitára

Egyre több információ lát napvilágot a közelgő vitáról.