Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
370,63 Ft
Euró
393,49 Ft
Font
460,87 Ft
Bitcoin
62,854 $

Tóth Gabi nem nevezi meg ellenlábasait, mert „világbotrány” lenne

Mindemellett attól fél, hogy ha mégis megteszi, a kocsijával együtt felrobbantják őt.

Fotó: Instagram/Tóth Gabi
Style

Koós Alexandra

Szerkesztő

Tóth Gabi a Mutasd Magad! című műsor vendége volt, az interjú első részében pedig egyebek mellett a színházi karrierjének korai befejezéséről, a Megasztár utáni időszakról, a hitéről, valamint a válásáról is beszélt Ágai Kis Andrásnak. De a megcsalással kapcsolatos pletykákra is kitért, mondván, sosem tett ilyet, ám hiába mondott bármit, az emberek nem akartak hinni neki. Egyszerűen ráhúzták a „csalfa feleség bélyeget”, ami nagyon megviselte, hiszen nem ez volt az igazság, mára viszont valamelyest lecsillapodtak a kedélyek ezen a téren.

Az énekesnő egyik táncosa, Papp Máté Bence oldalán találta meg a boldogságot, akivel a szakítás idején még csak beszélgetőfázisban voltak. Míg Krausz Gábor a Dancing with the Stars-os táncpartnerével, Mikes Annával alkot egy párt, akikről lerí, mennyire összeillenek. Még Gabi is észrevette ezt, aki sok boldogságot kívánt nekik. Az interjú második részében pedig azt is elmondta, hogy mai napig hisz a házasság intézményében, de nem tervez előre semmit, csak élni akar, s boldog lenni. Egyúttal volt férje kapcsán még hozzáfűzte: Soron kívül Magasabb fokozatra emelték a terrorkészültséget Magyarországon

„Nagyon nehéz életből jött, ez nem titok, hiszen megírta a könyvében”, s számára nem volt egyszerű feladat őt „emberileg vagy érzelmileg úgy megerősíteni, hogy megtanulja, mi az a szeretet egyáltalán”. Majd az interjúban a közösségi média került szóba, amelynek kapcsán Gabi azt mondta, a mindennapokban rengeteg szeretetet kap, főleg akkor, amikor kilép az utcára, ahol az embereknek mindig van hozzá egy kedves szava. Ám az interneten ennek épp az ellenkezőjét tapasztalja. „Annyira ég és föld a kettő tapasztalás, hogy most akkor melyiknek higgyek?” – fogalmazott.

Abban is biztos, hogy olyanokkal is találkozott már, akik az interneten keresztül mindennek elmondták, viszont amikor élőben összefutottak, csak kedvességgel fordultak felé. Az énekesnő szerint sokan hiteltelennek tartják, míg ő épp az ilyen embereket látja annak. Emellett állítása szerint összehangolt politikai karaktermészárlás zajlik ellene, és fizetett trollokat küldtek az oldalaira. A trollok mennyisége jelentősen megnőtt, így azokkal egyedül már nem is bírt el, moderátorokat kellett fogadnia – szemlézte az interjút a Mandiner.

Kijelentette, a nevével összefüggésbe hozott jelzőket (itt egyik példaként „a Kárpátok Madonnáját” említette) „szándékosan szórják szét az éterben és stigmatizálják az emberek agyába”, s egy külön csoport dolgozott azon, hogy Gabi oldalairól eltüntessék ezeket a kommenteket. Tóth Gabi elmondása szerint nagyjából 2–3 ezer ilyen avatár működött ellene, csapatával pedig kinyomozták, hogy pontosan hova is vannak bekötve ezek az emberek. Arról, ennek kapcsán miért nem árul el több információt, az énekesnő megjegyezte: „Ezt nem mondhatom el, mert világbotrány lenne, aztán lehet, hogy kimegyek az utcára és valaki felrobbant a kocsival, úgyhogy ezt inkább nem mondom el”.

Dobrev Klára Magyar Péterről: a politikának nemcsak a celebkedésről kellene szólnia

A politikus többek között azt is elmondta, hogy mire számít az idei választáson, és hogy mit gondol a TISZA Párt alelnökéről.