Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,87 Ft
Euró
384,03 Ft
Font
450,78 Ft
Bitcoin
69,145 $

Krausz Gábort mintha kicserélték volna, folyamatosan bókolnak neki a nők

Nagyon jó látni azt, hogy Krausz Gábor ennyire boldog, számára is jót tett a válás, és az, hogy megtalálta élete új párját.

...svg content...Fotó: Instagram/Mikes Anna
Cool

Takács Petra

Szerkesztő

Amikor az ember házassága tönkremegy, azt kudarcként éljük meg, főleg az elsőt, hiszen egy életre tervezünk. Néha azonban úgy alakulnak a dolgok, hogy kiderül, a páros mégsem illik össze egymással, és közben évek telnek el. Ez történt Tóth Gabi és Krausz Gábor között is, viszont több mint hálásak lehetnek egymásnak a csodálatos kislányuk miatt.

Nagyon boldogok, hogy megszületett a kislányuk, aki szép lassan az iskolás éveire készülhet. Sosem egyszerű ismert emberek gyerekének leni, de ebből egyelőre aligha érez valamit, később már más lehet a helyzet, amikor felnő. Gabit továbbra is sokan támadják, durvábbnál durvább üzeneteket kap, ami miatt betelt nála a pohár. Soron kívül Egy rendőrre is rátámadt a szüleivel végző újpesti kettős gyilkos

Gábor ebből a szempontból sokkal nyugodtabb életet élhet, szinte csak pozitív jelzőket kap, és Mikes Anna mellett mintha teljesen kivirult volna. Nagyon boldogok együtt, és ez természetesen a Dancing with the Stars sztárján is látszik. Amikor egy férfi megtalálja az igazi boldogságot, egyszerűen még sármosabbá válik.

Ugyanez történt Gáborral is, aki sok dicséretet kap, és egyesek rajonganak érte. A Séfek Séfe sztárjának szíve azonban foglalt, és könnyen lehet, hogy ez egy nagyon hosszú távra szóló kapcsolat Annával. Rengetegen drukkolnak nekik, és azt kívánják, hogy egy legyen közös családjuk is, gyerekekkel.

Gábor karrierje látványosan felfelé ível, a TV2 számít rá, és közben Ausztriában is dolgozik. Most kerülhetett csak igazán a helyére, minden róla készült fotón jól látni, hogy mennyire boldog, kiegyensúlyozott és szerelmes. Az alább látható fotót sem kell igazán magyarázni, gyakorlatilag minden Gábor arcára van írva.

Xavi megerősítette, a Barcelona elnöke rúgta ki őt, de vissza akar térni

Xavi nem kertelt, és elárulta, hogy Laporta, a Barcelona elnöke rúgta ki őt, de továbbra is a Barca szurkolója marad.

Mezőnek csapódott egy repülőgép Angliában

Egyelőre ismeretlen a körülmények, de azt már tudni, hogy mezőre zuhant egy repülőgép az angliai Lincolnshire-ben.

Kiderült, hogyan spórolnak a pénzzel a fiatalok

Egy elemzésből kiderült, a fiatalok több mint ötöde képtelen félretenni, addig tízből majdnem négyen viszont rendszeresen spórolnak.