Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
359,34 Ft
Euró
391,92 Ft
Font
466,78 Ft
Bitcoin
58,350 $

Amikor Jennifer Lopez szimplán csak laza (fotók)

Ez is Jennifer Lopez, aki szereti a laza viseletet, de közben mégis rendkívül stílusos marad, egy igazi egyedi karakter.

...svg content...Fotó: Instagram/Jennifer Lopez
Cool
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Jennifer Lopezt nem kell félteni, ha divatról van szó, ebben a világban is nagyon otthonosan mozog. Sok fotózáson van túl, és biztosak lehetünk abban, hogy még legalább ugyanannyi áll előtte, ha nem több. Modellként is tekintenek rá, hiába nem ez a szakmája, miközben sorra válogathat a nagyobbnál nagyobb ajánlatok közül.

Súlyos dollármilliókat fizetnek a cégek azért, hogy vele dolgozhassanak. Egy hosszabb forgatási nap is hozhat sok millió dollárt JLO-nak, cserébe az adott cég egy ideig vele hirdetheti a termékét/termékeit. Mivel egy nagyon népszerű sztárról van szó, itt valóban súlyos összegekről beszélünk, viszont az énekesnő garancia a sikerre. Soron kívül Két vármegyére másodfokú riasztást adtak ki zivatar veszélye miatt

A mindig trendi JLO-t jelenleg 253 millióan követik az Instagramon, ami szintén egy olyan felület, mely vagyonokat hozhat számára. Ezen a platformon keresztül nem kevés terméket tud eladni, és a népszerűsége töretlen, akárcsak a fiatalos megjelenése. Valahogyan tényleg másképpen hat rá az idő, nagyon nehezen öregszik.

Az 50-es éveiben járva is abszolúte topon van, és a színpadon is ugyanazt az energiát képviseli, mint régen. Minden egyes fellépésén odateszi magát, és ez a forgatások alkalmával sincs másképp. A modellkedés is tud fárasztó lenni, amikor órákon át fotózzák az embert, és sokszor csak pár fotót választanak ki az ezer közül.

JLO nemcsak az elegáns megjelenéseket szereti, imádja a laza stílust is. Most épp a 2000-es évek első felét idézte, de neki ez is jól áll, megreformálván a múltat és a jelent, ami érdekes egyveleget alkot. Paris Hilton szintén imádja JLO-t, kommentált is a posztja alatt, aki ugyancsak nagy kalibernek számít, bár még mindig Lopez van a csúcson.

Magyar Péter visszatért Ukrajnából, már megy is az EFOTT-ra

Magyar Péter nem sokkal azután, hogy visszatért a háború sújtotta Ukrajnából, az EFOTT felé veszi az irányt.