Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
363,30 Ft
Euró
392,70 Ft
Font
458,63 Ft
Bitcoin
60,737 $

Jennifer Lopez ultra-elegáns megjelenéséért is odavannak a rajongók

Lassan nem tud olyan öltözékben megjelenni Jennifer Lopez, amivel ne tarolna a közösségi médiában, egyszerűen képtelen hibázni.

Fotó: Instagram/Jennifer Lopez
Cool

Takács Petra

Szerkesztő

Jennifer Lopez egy ideje abszolúte a divat világában él, és immáron modellnek is hívhatjuk. Ez sokkal több annál, mint amikor a világsztárok fotózásokon vesznek részt, mert JLO számára ez is egyfajta karrierút, amin belül kiteljesedhet. A róla készült fotók is csak ezt bizonyítják, és az utóbbi időben sok fotózáson vett részt.

Jó érzékkel válogatta össze a csapatát, azokat az embereket, akik a csapatát alkotják. Igazi profik, akikben megbízhat, és ezáltal sokkal nyugodtabban is telnek a mindennapjai, miközben boldog feleségnek mondhatja magát. Ben Affleckkel beteljesítették azt, amit mindig is szerettek volna, még ha 20 évvel később is. Soron kívül Kiderült, mikortól lehet megvásárolni a magyar válogatott hazai meccseire a bérleteket

JLO neve sok millió dollárt ér, így nem véletlen, hogy rengetegen akarnak vele dolgozni, nagyobbnál nagyobb cégek, márkák. Válogathat a nívósabbnál nívósabb ajánlatok közül, melyek nem kevés pénzt hoznak a konyhájára. Emiatt megteheti, hogy csak ritkán ad koncertet, de akkor mindent belead, akárcsak a fotózásokkor.

Egy újabb turné azonban nagyot szólna, és hiába lesz lassan 55 éves, hatalmas energia dolgozik benne, fiatalos, így nem kell aggódnia, amiatt, hogy a közeljövőben visszavonulna. Táncosként is magasra teszi a lécet, és ezen a téren is profinak tekinthető, egy nagyon sokrétű világsztárról beszélünk, akit a kicsik és a nagyok is kedvelnek.

Gyakorlatilag nem tud hibázni, és ez most sem volt másképp, amikor extra elegánsan jelent meg. A rajongók odavannak érte, és a közeli felvételeken látni, mennyire fiatalos az 54 éves Jennifer Lopez. Nem kell ezt nagyon bizonygatnia, láthattuk már őt smink nélkül is, de nyilván sminkkel még több évet tagadhatna le a korából.