Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
359,27 Ft
Euró
389,31 Ft
Font
455,22 Ft
Bitcoin
51,352 $

Jennifer Lopez megmutatta, mennyire fiatalos közel 55 évesen

Továbbra is hihetetlen, hogy Jennifer Lopez lassan közelebb jár a 60-hoz, mint az 50-hez, és ilyen fiatalos.

Fotó: Instagram/Jennifer Lopez
Style

Szabó Kata

Szerkesztő

Már az döbbenet, hogy Jennifer Lopez az 50-es éveiben jár, noha sokkal inkább néz ki egy olyan nőnek, aki még csak most közelít a 40-es évei felé. Ennél aligha kaphatna nagyobb bókot egy nő, nemhogy egy világsztár, aki rendre kritikák kereszttűzében és nagy nyomás mellett éli az életét, gyakorlatilag a nap 24 órájában.

Egy világsztártól mindig azt várják el, hogy top legyen, nézzen ki tökéletesen. Nem mindenki bírja ezt a nyomást, aminek ára van, és sokan emiatt is menekülnek a plasztikai sebészet világába. Sajnálatos módon bizonyos orvosok nem tudnak nemet mondani, ami miatt egyes hírességek igencsak negatív irányba indulnak el. Soron kívül Fontos változás a nyugdíjaknál – egy új lehetőség is megnyílt

Számos példát tudnánk mutatni, de neveket inkább most nem említenénk. Azok, akik képben vannak, követik a sztárok világát, pontosan tudják, kikről van szó, de Jennifer Lopez természetesen nincs közöttük. JLO titkát még mindig csak találgatják, vajon milyen beavatkozásokon eshetett át, és hány évesen. Róla viszont köztudott, hogy a megelőzés híve, sok különböző krémet használ, kezelésekre jár, aprólékosan figyel oda az arcbőrére.

Emiatt is olyan fiatalos az 50-es éveiben, és nyáron már közelebb lesz a 60-hoz, mint az 50-hez. Továbbra sem látni rajta drasztikus változást, amivel Demi Moore útjára léphet, aki idősebb nála, és szintén rendkívül fiatalos. Ha azonban a fiatalos megjelenés kapcsán kérdezik az embereket, rendre JLO-t említik.

Ez amiatt is van így, mert nagyon előtérben van, rengetegen követik a közösségi médiában. Csak az Instagramon 253 millióan figyelik a vele kapcsolatos eseményeket, és várják, hogy újra posztoljon. Most is így tett, és ezek a fotók nem 20 évvel ezelőtt készültek, bárki, bármit is mond, szóval le a kalappal előtte.