Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
367,69 Ft
Euró
393,73 Ft
Font
457,51 Ft
Bitcoin
66,506 $

Nem hiszed el, mennyire fiatalos Demi Moore 61 évesen (fotók, videó)

Őrületesen jól tartja magát Demi Moore, valójában a sztárok közül a legfiatalosabb, amivel nem kicsit adja fel a leckét.

Fotó: Instagram/Demi Moore
Style

Szabó Kata

Szerkesztő

Tény, hogy Jennifer Lopez is klasszis, aki az 50-es éveiben is rendkívül fiatalos. Milliók vele példálóznak, és nem véletlenül, mert a legtöbb róla készült felvételen úgy néz ki, mintha még mindig csak a 40-es évei felé közeledne. Legutóbb például egészen rövid hajjal jelent meg egy eseményen, de ez is jól áll neki.

JLO imádja a divatot, modellként is dolgozik, és egy több mint különleges ruhadarabot terveztek számára. Szóhoz sem jutott a világsztár, és ezzel megint magasra tették a lécet, akárcsak Lopez a fiatalos külsejével. Soha nem titkozólik, odafigyel a bőre ápolására, és természetesen egészségesen táplálkozik, plusz jó génjei vannak. Soron kívül Négy családi házat ürítettek ki egy világháborús robbanóeszköz miatt Gödöllőn

Ez persze nem ilyen egyszerű, mert ezen a szinten a sztárok már a plasztikát is igénybe veszik. Egyesekkel elszalad a ló, míg mások képesek mértéket tartani, és ez a helyes út. Semmi szégyen nincs a plasztikában, csak nem mindegy, azt kicsinálja, hány alkalommal és közben milyen életet élünk, mert aki nem figyel oda, az rosszul jár.

Demi Moore mindenre odafigyelhet, mert még JLO-nál is fiatalabbnak néz ki, ráadásul úgy, hogy a 62. születésnapjára készülhet. Egészen hihetetlen, hogy valaki ennyire fiatalosan nézzen ki 61 évesen, de ez a helyzet. Demi mindig is az egyik legjobb nő volt, és ez most sincs másképp, hiába jár már ő is a 60-as éveiben.

Újabb és újabb bizonyítékokat kapunk arról, hogy Demi valóban extrán fiatalos, és érdekes lesz látni, hogy a következő években mennyire öregszik majd, mert jelenleg ez nemigazán látszik, bennünket is meg tud lepni, pedig régóta figyelemmel követjük. A követők dicsérete most sem maradhatott el, és mi is csak szuperlatívuszokban beszélhetünk róla.