Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
362,34 Ft
Euró
389,23 Ft
Font
454,97 Ft
Bitcoin
59,304 $

7000 rózsasziromból készült kabátot viselt Jennifer Lopez (fotók)

Jennifer Lopez, aki időközben teljesen rövidre vágatta a haját, egy 7000 rózsasziromból álló kabátban jelent meg, amit külön neki terveztek.

Fotó: Instagram/Jennifer Lopez
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Jennifer Lopez körül mindig zajlik az élet, mindig történik vele valami, és szerencsére jó dolgok. Ugyan volt egy újabb dráma a magánéletében, amikor az esküvője előtt szétment a párjával, nem sokkal később Ben Affleck visszatért az életébe, és már házasok. Egymásnak teremtette őket a sors, amiért nagyon hálásak.

A közös családalapítás ugyan elmaradt, mindketten családos emberek, így már közösen nevelhetik a gyermekeiket. Nem sokkal azután, hogy közel 20 év szünet után visszataláltak egymáshoz, vásároltak maguknak egy nagy villát, ahol mindenki kényelmesen elfér, és a fotósok sem zavarhatják őket. Soron kívül Némi csapadékra van kilátás pénteken, de akár 27 fok is lehet napközben

Nem kevés pénzt költöttek rá, akárcsak a biztonsági berendezésekre, ami nemcsak a kíváncsi fotósok miatt fontos. Veszélyes világot élünk, és egyes bűnözői csoportok a sztárok házainak kifosztására szakosodtak. Emiatt végtelenül fontos, hogy a lehető legjobb biztonsági berendezések kapjanak helyet odahaza.

JLO testőröket is szokott alkalmazni, de sokszor csak a férjével közlekedik. Igyekeznek ugyanolyan életet élni, mint bárki más, korábban egy gyorsétteremnél tűntek fel, bár Ben BMW-je olyan feltűnő darab, hogy kilométerekről kiszúrni. Nyilván nem fognak egy 30 éves Forddal autókázni, ugyanakkor azzal nagyobb eséllyel vegyülhetnének el.

Lopez, aki nemrég rövidre vágatta a haját, élete egyik legkülönlegesebb kabátjában jelent meg, ami 7000 rózsasziromból készülhetett el. A cég kifejezetten JLO-nak tervezte a ruhadarabot, aminek rózsaszirmait különleges módon a kolibrinektár tart frissen és életben. Természetesen a szintén látványos kiegészítők, mint az egyedi napszemüveg sem maradhatott el.