Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
363,16 Ft
Euró
393,88 Ft
Font
459,58 Ft
Bitcoin
61,860 $

Jennifer Lopez ismét szintet lépett a megjelenésével (fotók)

Jennifer Lopez egyre magasabb szintre jut, és már sokkal inkább tekinthető modellnek, mint például színésznőnek.

Fotó: Jennifer Lopez amerikai énekesnő, színésznő a 81. Golden Globe-díjak átadási ünnepségén a kaliforniai Beverly Hillsben 2024. január 7-én. MTI/AP/Invision/Jordan Strauss
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Jennifer Lopez hosszú évek óta káprázatosan néz ki, és ez az 50-es éveiben sincs másképp. Valahogyan képes volt lelassítani az öregedését, legalábbis alig látszik rajta az idő múlása, ami miatt sokan irigykednek. Azok sincsenek kevesen, akik találgatni kezdtek, vajon hogyan csinálja, mi lehet a nagy titok.

A titok nyitja a megelőzésben lehet, az egészséges életmódban, mert ezt kizárólag plasztikai beavatkozással lehetetlen elérni. Erre is láthattunk példákat, így azok, akik az orvosi szikétől várják a megoldást, tévednek. Ugyanakkor manapság már ott tart a technika, hogy a legjobb orvosok szintén csodára képesek, de önmagában a műtét nem old meg mindent. Soron kívül Donáth Anna Gyurcsány Ferencék plakátjairól: hányingerem van

Nemcsak a nők terén, hanem már a férfiaknál is. Brad Pitt talán a legerősebb példa, aki nemrég ünnepelte a 60. születésnapját, ám még igazán 40-nek sem néz ki. A fiatalos külső továbbra is adott számára, és mivel fitten tartja magát, a 70-es évei szintén erősen lehetnek, nemcsak megjelenés szempontjából, ami adott.

Mindig is jóképű volt, és ez már önmagában komoly előny. Jennifer Lopeznél pedig a természetes szépség adott, kiegészülve az erős génekkel, és minden bizonnyal eddig nemigen lőtt mellé a kezelésekkel, az esetleges beavatkozásokkal. Királynőként jelenik meg az eseményeken, amik ideje alatt gyakorlatilag mindenki csak rá koncentrál.

A legutóbbi szettje láttán is csak meghajolni tudunk, tökéletes választás volt, és egy újabb olyan egyedi tervezés, ami maximálisan passzol JLO egyéniségéhez. Egy csillogó világsztár, aki bármikor meg tud újulni, és közben teljes természetességgel teszi ezt, mindenfajta erőlködés, görcsösség nélkül, példát mutatva ezzel minden generáció előtt.

Ceglédi Zoltán keményen nekiment Magyar Péternek a közösségi médiában

A politikai elemző szerint ő még akkor is „itt lesz”, amikor a jogászt „ejti” majd az ellenzéki nyilvánosság. Ezzel arra reagált, hogy Magyar – feltehetően – új ellenzéki párt megalapításába kezd.