Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
369,31 Ft
Euró
396,87 Ft
Font
471,17 Ft
Bitcoin
66,866 $

Nem győzik dicsérni Sári Évi szépségét, az egyik legvonzóbb színésznő

Aki nemcsak színésznő, hanem énekesnő is, mindkét szakmában kiemelkedő teljesítményt nyújt, és most ismét munkába állt.

...svg content...Fotó: Instagram/Sári Évi
Cool

Szabó Kata

Szerkesztő

Sári Évi egy ideje nem volt idehaza, mert Mexikóba utazott pihenni. Ez már nála hagyomány, hogy az év elején elutazik valahová, általában jó messzire, ahol igazi nyárban érezheti magát, és ez most sem volt másképp. Lenyűgöző formában érkezett meg a partra, ahol valószínűleg sokak figyelmét felkeltette.

Sokan csak alig találták a szavakat a formája láttán, és nem kétséges, még mindig az egyik legvonzóbb sztár idehaza. Most azonban eljött az idő, hogy újra munkába álljon, és mint azt mindenki láthatja, ragyogóan néz ki, és a színház egy olyan környezet, ahol legalább olyan otthonosan mozog, mint a tengerparton. Soron kívül Rogán Antal soha nem akarna miniszterelnök lenni

„Visszatérteeeeem! El kellett köszönni a paradicsomtól, Mexikó örökre a szívembe zárta magát. Viszont itthon azonnal várt rám a “szerelmem”, a színház!” – írta a posztjában a hazatért sztár, ugyanakkor nem boldogtalan, mert újra a színházban fog dolgozni, ami egy több mint különleges és fontos helyszín számára.

„Tegnap este álltam be először a BIZARRE-THE SHOW-ba, mint Letisa. Már most szeretem ezt a különleges előadást, az egész csapatot, mert tényleg extra energiák vannak ebben a show-ban, a színpadon is és a háttérben is, érdemes megnézni.” – tudhattuk meg a mindig csinos és rendkívül vonzó Évi posztjából.

Évi karrierje továbbra is felfelé ível, és közben az idő sem fog igazán rajta. „Egytől egyig fantasztikus énekesek, táncosok visznek végig a történeten és Király Béla irányításával öröm volt a próbafolyamat. Várunk titeket a hónapban ma este utoljára, még van pár last minute jegy. A folytatásról hamarosan értesítelek titeket.”

Rogán Antal elárulta, miért nem szívlelték egymást Magyar Péterrel

Rogán Antal egy nagyon fontos pontra mutatott rá, arra, hogy Magyar Péter miért „fújt rá” annyira az évek alatt.