Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,36 Ft
Euró
385,91 Ft
Font
451,47 Ft
Bitcoin
69,907 $

Sofi bikinis fotóitól megőrült az internet

Sofi remek formában van, és a bikinis sorozatával megint nagyon magasra tette a lécet, miközben lassan már 110 ezren követik az Instagramon.

...svg content...Fotó: Instagram/Ádám Szofia
Cool

Takács Petra

Szerkesztő

Sofi Nemazalányhoz hasonlóan a YouTube-on keresztül futott be, és nagyon hasonló kettejük karrierje. Mindketten rendkívül fiatalon váltak sztárrá, ismert emberré, aminek megvannak a maga előnyei és hátrányai. A sors úgy hozta, hogy barátnők, munkatársak lettek, nem egy nagy daluk van, és még biztosan lesz is.

Sofi különleges tehetség, akinek a hangszíne aranyat ér, nagyobb teret érdemelne a zeneiparban. Ugyanakkor mivel még mindig csak a 20-as évei legelején jár, nincs oka szomorkodni, és így is sokan kedvelik. Fiatalon érte el, hogy a zene jelentse számára a megélhetést, és egy egyedi szépségről is beszélünk. Soron kívül Verőcei hajóbaleset: nagy sebességgel ütközhetett a motorcsónak, a szállodahajó kapitánya őrizetben

Megőrülnek értre a rajongók, Nemazalányhoz hasonlóan nagyon vonzó, aki előtt fényes jövő áll. Azok, akik kicsit is ismerik őt, tudhatják, mennyire szereti az életet, a zenét, a barátait, a családját, a jó hangulatot. Egyszóval minden a helyén lehet az életében, és ha valaki, ő maximálisan megérdemli a sikert.

Az idei nyár is sűrű lehet számára, indulnak a nagy bulik, a koncertszezon, a fesztiválszezon, és így tovább. Néha azonban nyaralni is kell, így tesz Sofi is, aki láthatóan jól érzi magát a bőrében, és a dicséretek sem maradnak el, tonnányi bókot kap, és ez sem meglepő.

Most épp bikinis fotók jelentek meg róla a közel 110 ezres Instagram oldalán, ahol még 190 bejegyzés sincs, de már ennyien követik. Megérné aktívnak lennie, mert jól látszik, hogy a rajongók, a követők várják és szeretik az új tartalmakat a természetes szépségről, akit mi is nagyon kedvelünk.