Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,29 Ft
Euró
385,80 Ft
Font
451,39 Ft
Bitcoin
69,455 $

G.w.M. és Kulcsár Edina megmutatta 1 éves kislányukat (fotók)

G.w.M. és Kulcsár Edina nagyon büszke a családjukra, az 1 éves kislányukra is, aki nemrég töltötte be első életévét.

...svg content...Fotó: Instagram/G.w.M
Cool

Takács Petra

Szerkesztő

Kulcsár Edina és G.w.M. még mindig csak rövidebb ideje alkotnak egy párt, de már annyi minden történt velük, mint sokan másokkal 10 év alatt sem. Nagyon rövid időn belül gyereket vállaltak, majd jött az eljegyzés és az esküvő. A támadások sem kerülték el őket, tömegével támadták a kapcsolatukat.

Sokan mások nem bírták volna a nyomást, biztosan szakítottak volna, ők azonban inkább kitartottak egymás mellett. Már a korai közös tetoválás is beszédes volt, pedig sokan azzal számoltak, hogy hamar szakítani fognak, majd tömegek álltak be Csuti mögé, akit sajnáltak és támogattak. Soron kívül Verőcei hajóbaleset: nagy sebességgel ütközhetett a motorcsónak, a szállodahajó kapitánya őrizetben

A nagy viharok már a múlté, Edina és G.w.M. nyugodtabban élhetik az életüket. Sőt, mint az nem is oly rég kiderült, Edina a második közös gyermekükkel várandós, ami miatt ugyancsak kapott hideget-meleget. Négygyermekes édesanya lesz, hiszen Csutinak két gyermeket szült korábban, akik már nagyok.

Legalábbis a testvéreikhez képest mindenképpen, és az elmúlt 1 év is hamar elrohant, már 1 éves a rapper és a korábbi szépségkirálynő közös kislánya, aki nagy kedvence a követőknek, a rajongóknak. Mindig várják az új tartalmakat, izgatottak amiatt, hogy lássák, mi történik a sztárok családjában.

„1 éves lett a kiesebbik hercegnője apának! Isten éltessen szerelmetes lányom, imádlak!” – írta nagyon boldogan a posztjában G.w.M., mellékelve pár fotót is, ami megmutatja, hogy milyen boldog család együtt odahaza.