Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,87 Ft
Euró
384,03 Ft
Font
450,78 Ft
Bitcoin
69,290 $

Karácsony Gergely Szentkirályi Alexandrának üzent

Karácsony Gergely azt mondta, ha ő Gyurcsány Ferenc, akkor Szentkirályi Alexandrának vitáznia kellene vele.

...svg content...Fotó: Karácsony Gergely főpolgármester beszédet mond a Fővárosi Önkormányzat által indított ingyenes szűrőprogramról tartott sajtótájékoztatón a XI. kerületi Szent Kristóf Szakrendelő előtt 2024. április 29-én. A fővárosban 24 helyszínen május 2-től június 16-ig várják a vizsgálatokra előre regisztráltakat. MTI/Purger Tamás
Belpolitika

Szabó Kata

Szerkesztő

Szentkirályi Alexandra kampányának legnagyobb része arra épül, hogy bemutassa Karácsony Gergely hiányosságait, Budapest problémáit, amikből még mindig akad, és valószínűleg is. Sok kritikát kap Karácsony, ugyanakkor még így is jók az esélyei arra, hogy megnyerje a választásokat, és főpolgármester maradjon.

Szentkirályi egy erős kihívó, a Fidesz jelöltje, aki legutóbb Karácsony keresésére indult, de nem találta őt. Vitézy Dávid, aki kész szemtől szemben vitázni Karácsonnyal, többek között a budapesti állatvédelemmel sem elégedett. Rengeteg változásra lenne szükség, és mindkét jelölt alkalmas lehet erre. Soron kívül Alaszka „rozsdásodó” folyói már az űrből is látszanak, elsavasodtak az egykor kristálytiszta vizek

Kérdés, hogy mit gondolnak a szavazók, mert ha ismét Karácsonynak szavaznak bizalmat, akkor Szentkirályi és Vitézy éveket várhat a következő választásokig. Ami pedig a vitát illeti, Karácsony kész lenne vitázni a volt kormányszóvivővel, aki azonban inkább Gyurcsány Ferenccel tenné ezt meg, mert úgy látja, ő irányítja Budapestet, és Karácsony jobb esetben csak azt bólogat.

„Filozófia érettségi kérdés. Ha a fideszes ex-kormányszóvivő csak Gyurcsánnyal hajlandó vitatkozni, de a Fidesz közben azt hazudja, hogy Gyurcsány=Karácsony, akkor vajon lesz-e Szentkirályi-Karácsony vita? Szerintem legyen.” – fogalmazott a posztjában Karácsony a hivatalos Facebook oldalán.

A Manchester United edzője azt mondja, ha kirúgják, majd máshol nyer trófeákat

Ten Hag egyelőre nem tudja, mi lesz vele, az FA-kupa megnyerését követően már nem volt olyan magabiztos, mint előtte.

Élőben adja a tv a Real Madrid utolsó bajnoki meccsét

A Real Madrid bajnokként léphet pályára szombat este, amit élőben ad a televízió, majd jön a Dortmund elleni döntő a Bajnokok Ligájában.