Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,87 Ft
Euró
384,03 Ft
Font
450,78 Ft
Bitcoin
69,263 $

Megvalósul Vitézy kívánsága, élőben vitázhat Karácsonnyal a Partizánban

Vitézy Dávid és Karácsony Gergely élő adásban feszülhet egymásnak, ami az elmúlt időszak egyik legnézettebb műsora lehet, míg Szentkirályi Alexandra valószínűleg nem lesz ott.

...svg content...Fotó: Vitézy Dávid, az LMP és a Vitézy Dáviddal Budapestért Egyesület által támogatott fõpolgármester-jelölt egy mentett macskát simogat a Budapest mutasson példát állatvédelembõl! címmel tartott sajtótájékoztatóján a FÖRI Állategészségügyi Szolgálat Illatos úti állatbefogadó telepe elõtt 2024. május 13-án. MTI/Koszticsák Szilárd
Belpolitika

Takács Petra

Szerkesztő

Szentkirályi Alexandra a Fidesz jelöltje Budapest vezetésére, aki a legutóbbi videójában Karácsony Gergelyt kereste a fővárosban, de hiába, nem találta. Éles kritikákat fogalmaz meg vele szemben, és ez valószínűleg a következő hetekben sem lesz másképp, mert még mindig tart a kampányidőszak.

Vitézy Dávid is Karácsony ellen kampányol, hiszen ő Budapest főpolgármestere, így egyúttal a felelősség is. Vitézy több mindennel sem elégedett, az állatvédelem is ezek közé tartozik, ami megint egy olyan terület, ahol jelentős változásokat vezetne be. Korábban arról is beszélt, ha megválasztják, újra lenne vidámparkja Budapestnek. Soron kívül Alaszka „rozsdásodó” folyói már az űrből is látszanak, elsavasodtak az egykor kristálytiszta vizek

Most pedig úgy tűnik, megvalósul a nagy vita Vitézy Dávid és Karácsony Gergely között, függetlenül attól, hogy Vitézy úgy tudja, Karácsony az RTL és az ATV felkérést sem fogadta el a vitára. Május végén vitázhatnak egymással a felek a Partizánban, melyen valószínűleg Szentkirályi nem lesz ott, kivéve, ha Gyurcsány Ferenc megjelenik a vitán, mert továbbra is azt látja, valójában a korábbi miniszterelnök diktál Budapesten, nem Karácsony.

„Lett eredménye, hogy hetek óta kitartóan kezdeményeztem a főpolgármester-jelölti vitát: úgy tűnik, hogy a Partizánon végül Karácsony Gergely főpolgármester hajlandó kiállni vitára, még ha az RTL és az ATV felkérését eddig nem is fogadta el tudtommal.” – írta a posztjában a Facebook oldalán.

„Szentkirályi Alexandra információim szerint sajnos eddig nem vállalta a vitát sehol, illetve csak azzal a feltétellel, ha a város szerinte valódi vezetőjeként Gyurcsány Ferenc is eljön – ha csak ezen múlik, tőlem akár hozhatja is. A Partizán élő vitát rendez május 31-én, jegyek és további infók rövidesen!” – tette hozzá.

A Manchester United edzője azt mondja, ha kirúgják, majd máshol nyer trófeákat

Ten Hag egyelőre nem tudja, mi lesz vele, az FA-kupa megnyerését követően már nem volt olyan magabiztos, mint előtte.