Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,829 $

Szentkirályi szerint Karácsonyék miatt zár be egy világhírű budapesti cukrászda

A Ruszwurm sokak kedvence, ami sajnálatos módon hamarosan bezárja kapuit, amiért Szentkirályi Alexandra a Karácsony Gergely vezette budapesti vezetést teszi felelőssé.

...svg content...Fotó: Facebook/Szentkirályi Alexandra
Belpolitika

Takács Petra

Szerkesztő

Karácsony Gergely soha ezelőtt nem kapott annyi kritikát, mint jelenleg. Sokan dühösek rá, és nemcsak a budapesti forgalom miatt, többek között a Szomszédok sztárja, a Vágási Ferit alakító Nemcsák Károly is új vezetést akar, emiatt is támogatja Szentkirályi Alexandrát, a Fidesz jelöltjét a választásokon.

Szentkirályi magas fokozatra kapcsolt, sorra kapja a kritikákat tőle Karácsony, aki ezekre csak ritkán reagál. Valószínűleg ez most sem lesz másképp, miközben a volt kormányszóvivő nemrég az Astoriáról üzent, ahonnan hiányolja a felfestet zebrákat, de ez csak egyvalami a sok közül, ami miatt mérges a budapesti vezetésre. Soron kívül Fico elleni merénylet: a rendőrség nem tartja kizártnak, hogy a merénylő nem magányos farkas volt

Most épp egy ikonikus budapesti hely bezárása miatt szólalt fel, és azt mondja, a Ruszwurm világhírű cukrászda is amiatt került ilyen helyzetbe, mert szerinte a Karácsony Gergely vezette városvezetés nem végezte jól a munkáját. Egy hely, ahol isteni süteményeket árulnak, azonban most egy korszak lezárul.

„Sajnos újabb ikonikus budapesti hely fog bezárni a felelőtlen városvezetés miatt. ⁉️ Hogyan hagyhatja a baloldal, hogy a turisztikai szezon elején bezárjon egy olyan nagyhírű cukrászda, mint a Ruszwurm? Egy utolsó süteményre még pár napig betérhettek a világhírű cukrászdába.” – osztotta meg szomorúságát Szentkirályi a Facebook oldalán.

Bajnok a Manchester City, ismét lemaradt az aranyéremről az Arsenal

Az Arsenal közel lehetetlen helyzetből várhatta az angol bajnokság utolsó fordulóját, aminek a Manchester City volt a legnagyobb esélyese.