Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,87 Ft
Euró
384,03 Ft
Font
450,78 Ft
Bitcoin
69,064 $

Szentkirályi: „Úgy látszik, Karácsonynak is fáj a foga a kenőpénzes nokiás dobozokra”

Szentkirályi Alexandra ismét élesen fogalmazott Karácsony Gergelyről, most épp Hagyó Miklós kapcsán.

...svg content...Fotó: Facebook/Szentkirályi Alexandra
Belpolitika

Takács Petra

Szerkesztő

Szentkirály Alexandra minden nap posztol valamit a Facebook oldalán a kampánya részeként. A Fidesz főpolgármester-jelöltje nem is oly rég szemétszedés közben osztotta ki Karácsonyt, majd azt mondta, amit Karácsony csinált, az ámokfutás, elmebaj és káosz. Ezúttal Hagyó Miklós került szóba, és a bizonyos nokiás doboz, melynek kapcsán kifejtette a véleményét.

„Úgy látszik, Karácsonynak is fáj a foga a kenőpénzes nokiás dobozokra! A Gyurcsány-korszak egyik leghírhedtebb embere a balos Hagyó Miklós volt. Tudjuk, ő volt az, aki nokiás dobozban kapta a kenőpénzt, majd le is tartóztatták és el is ítélték.” – írta a posztjában Szentkirályi Alexandra a Facebook oldalán.

Szentkirályi nem állt meg ennyinél, és azt mondta, Czeglédy Gergőt szánják a listán a Fővárosi Közgyűlésbe, aki a BKK felügyelőbizottságának tagja, és egyúttal Óbuda alpolgármestere. „Most Karácsonyék Hagyó kabinetfőnökét, Czeglédy Gergőt szánják listán a Fővárosi Közgyűlésbe. Azt a Czeglédyt, aki most is a BKK felügyelőbizottságának tagja és Óbuda alpolgármestere.”

„Azt, hogy mennyire nem esett messze az alma a fájától, az bizonyítja, hogy 2019 óta Czeglédy 183 millió forinttal növelte értékpapír vagyonát és 5 új ingatlant is beszerzett. Pontosan ez az a romlott gyurcsányi rendszer, amit Karácsony újrateremtett a Városházán. Ezen akarunk mi változtatni. Nem érdemelnek több esélyt!”

A Manchester United nyerte az FA-kupa döntőt a City ellen

A Manchester United meglepte a Manchester Cityt az FA-kupa döntőjében, ami sokba került, így a Vörös Ördögök visszavágtak a tavalyi fináléban történtekért.

Vitézy Dávid pillanatokat alatt rakta helyre Karácsony Gergelyt

Vitézy Dávid is belelendült a budapesti kampány hajrája előtt, ami még sokba kerülhet Karácsony Gergelynek, miközben Szentkirályi Alexandra sem kíméli Budapest főpolgármesterét.