Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,87 Ft
Euró
384,03 Ft
Font
450,78 Ft
Bitcoin
68,893 $

Szentkirályi szerint ámokfutás, elmebaj és káosz, amit Karácsony csinált

Szentkirályi Alexandra is egyre erősebb jelzőket használ Karácsony Gergely munkájának jellemzésekor, most épp a közlekedés kapcsán.

...svg content...Fotó: Facebook/Szentkirályi Alexandra
Belpolitika

Takács Petra

Szerkesztő

Szentkirályi Alexandra ezen a héten többek között szemetet is szedett Budapesten, amiről ugyancsak megvolt a véleménye, mert a főváros köztisztaságával sem elégedett. Ezért is Karácsony Gergelyt, Budapest főpolgármesterét teszi felelőssé, aki csak nagyon ritkán reagál az őt ért vádakra.

Vitézy Dávid, a másik nagy rivális sem kíméli Budapest vezetőjét, aki azonban magabiztosak tűnik, és azzal számol, hogy megtartatja a főpolgármesteri székét, így a következő években is ő irányítaná Budapestet, többek között a nagy 2026-os választások idején is, ami lehetséges, hogy Magyar Péter és Orbán Viktor harcáról fog szólni a kormányért. Soron kívül Magyar Péter ott lesz a köztévé vitáján

Szentkirályi nemrég arról beszélt, hogy Karácsonyék kitiltanák Budapestről a 10 évnél idősebb autókat, amit nem akar megengedni. Ennek kapcsán reagált gyorsan egy, az ügyben érintett vezető szakember, tagadván azt, amit a Fidesz jelöltje állított. Ugyanakkor dolgoznak azon, hogy Budapest légszennyezettségi szintje messze ideálisabb legyen.

A volt kormányszóvivő nem elégedett a közlekedéssel, szerinte az, amit Karácsony Gergely csinált ezen a területen, az nem más, mint ámokfutás, elmebaj és káosz. Emiatt arra kéri az embereket, hogy június 9-én, a választások napján szavazzanak a változásra, így többek között a közlekedés is ideálissá válhat.

„Amit Karácsony a közlekedésben csinált az ámokfutás, elmebaj, káosz. Június 9-e után vegyük kezünkbe Budapest sorsát!” – üzent kora reggel Szentkirályi Alexandra, aki láthatóan továbbra is aktív tervez maradni, hiszen még mindig van pár hét a kampány végéig, aminek izgalmas lehet a befutója.