Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,87 Ft
Euró
384,03 Ft
Font
450,78 Ft
Bitcoin
69,290 $

Szentkirályi Alexandra szemetet cipelt Budapesten, elege van Karácsony Gergely munkájából

Szentkirályi Alexandra Budapest köztisztaságával sem elégedett, többek között ezen is változtatna, ha megkapná a lehetőséget a főváros irányítására.

...svg content...Fotó: Facebook/Szentkirályi Alexandra
Belpolitika

Takács Petra

Szerkesztő

Szentkirályi Alexandra folytatja a kampányát, miközben egyre több hiányosságot sorol fel Karácsony Gergely főpolgármester neve mellett. Vitézy Dávid szintén rendszeresen üzen Karácsonynak, és Szentkirályihoz hasonlóan nem érti, miért vidéken kampányol Karácsony Dobrev Klárának, amikor Budapesten lenne a helye.

Vitézy már nem egyszer nyilatkozott negatív formában Karácsonyról, aki még mindig vezeti a választásokat, legalábbis a közvélemény-kutatások szerint. Június 9-én lesznek a választások, ami Szentkirályi számára is lehetőséget adhat arra, hogy Budapest élére kerüljön, és többek között egy tisztább fővárost ígér. Soron kívül Alaszka „rozsdásodó” folyói már az űrből is látszanak, elsavasodtak az egykor kristálytiszta vizek

„A „zöldebb” Budapest élőben: szeméttenger a Gellért-hegy közepén. Amíg Karácsony játszadozik a Városházán, addig mi ezt is megcsináltuk a főpolgármester helyett, ahogy az egész város rendbetételét is fogjuk június 9. után. Nem érdemelnek több esélyt!” – írta az egyik új posztjában, mellékelve pár fotót a szeméttengerről.

A Fidesz jelöltje azzal sem elégedett, amit Újpesten lát, és megjegyezte, az újpestiek 2000 fa helyett földtúrást és pár facsemetét kaptak. „A karácsonyi inkompetencia újabb komikus, vagy inkább tragikomikus példája, az újpesti „parkerdő”. – jegyezte meg a videós bejegyzés alatt Szentkirályi.

„Ahogy lenni szokott: Karácsonyék 5 éve a kampányban beígértek egy 4 hektáros parkerdőt, de a megvalósítás egy pár négyzetméteres „bonsai-parkban” kifulladt. Az újpestiek 2000 fa helyett kapta egy földtúrást, és pár csemetét.”

A Manchester United edzője azt mondja, ha kirúgják, majd máshol nyer trófeákat

Ten Hag egyelőre nem tudja, mi lesz vele, az FA-kupa megnyerését követően már nem volt olyan magabiztos, mint előtte.