Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,829 $

Szentkirályi Karácsonyt keresi: „Talán a Blaha wc-jében bujkál?”

Szentkirály Alexandra Karácsony Gergely keresésére indult Budapesten, de nem sikerült megtalálnia Budapest főpolgármesterét.

...svg content...Fotó: Facebook/Szentkirályi Alexandra
Belpolitika

Szabó Kata

Szerkesztő

Szentkirályi Alexandra szerint eljött az idő, hogy változzon Budapest vezetése, amivel nagyon nem elégedett. Nemrég arról számolt be, hogy egy világhírű cukrászda is Karácsonyék miatt zárja be kapuit, amit sokan sajnálnak.

Az elmúlt hetekben napi szinten jelentkezett új videókkal, posztokkal a Fidesz jelöltje, akit többek között „Vágási Feri”, azaz Nemcsák Károly is támogat. Budapest köztisztaságával sem elégedett Szentkirályi, aki szemétgyűjtés közben jelentkezett, vonta kérdőre Karácsony Gergely Budapest helyzete miatt. Soron kívül Fico elleni merénylet: a rendőrség nem tartja kizártnak, hogy a merénylő nem magányos farkas volt

„Hahó, főpolgármester úr itt van?” – teszi fel a kérdést a videójában Szentkirályi. „Esetleg a dugót igyekszik megoldani? Talán a Blaha WC-jében bujkál? Esetleg itt az Astorián felügyeli a világ leghosszabb zebraépítését?” – tette fel a költői kérdést a volt kormányszóvivő, aki szerint eljött az idő a változásokra.

„Karácsony az elmúlt 4,5 évben sem csinált semmit, de úgy látszik, hogy annyira nem érdekli a város, hogy még a kampányban is Salgótarjánban és Tatabányán kampányol a DK-nak. Főpolgármester úr, ennyire rendben van minden Budapesten? Szerintem nem! Változást Budapesten!”

Korábban arról is beszélt Szentkirályi, hogy Karácsony rengeteg autót akar kitiltani Budapestről, amire hivatalos reakció érkezett. „A Fidesz jelöltje azonban kitart amellett, amiket mondott, és tartja magát a programjához. Karácsony közlekedési káoszt okozott Budapesten. Erre most kitiltaná az autódat a városból. Karácsonynak mennie kell!”

@alexandra.szentkiralyi Karácsonyt osztálykirándulásra vitték Gyurcsányék! Azért nem jár be dolgozni, mert a DK-nak kell kampányolnia vidéken a munkaidejében. Jó kisdiákként megy is ahová Gyurcsány vezérli. Ha odafigyelne a fővárosra, akkor látná, hogy van teendő bőven! Változást Budapesten! #budapest ♬ eredeti hang – Szentkirályi Alexandra

Bajnok a Manchester City, ismét lemaradt az aranyéremről az Arsenal

Az Arsenal közel lehetetlen helyzetből várhatta az angol bajnokság utolsó fordulóját, aminek a Manchester City volt a legnagyobb esélyese.