Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
359,25 Ft
Euró
388,20 Ft
Font
456,38 Ft
Bitcoin
67,433 $

Szentkirályi most a feltúrt Astoriáról üzent Karácsonynak

Szentkirályi Alexandra várja a felfestett zebrákat Karácsony Gergelytől, de ez csak a jéghegy csúcsa.

...svg content...Fotó: Facebook/Szentkirályi Alexandra
Belpolitika

Takács Petra

Szerkesztő

Szentkirályi Alexandra messze nem elégedett Karácsony Gergely munkájával, és már a Szomszédok legendája, a Vágási Ferit alakító Nemcsák Károly is beállt a Fidesz jelöltje mögé, mert változásokat akar Budapesten. Már nincsenek messze a választások, Szentkirályi pedig folyamatosan üzen Karácsonynak, aki erre nemigen reagál.

Vitézy Dávid is kérdőre vonta Budapest főpolgármesterét, és szintén úgy érzi, lehet ezt sokkal jobban is csinálni. Komoly programmal készült Vitézy, aki többek között vidámparkot is adna a fővárosnak, amit annyira szerettünk évtizedeken át. Soron kívül Több mint 5,5 millió alkalommal töltöttek le pénzlopó appokat a Play Áruházból

Szentkirályi többek között a köztisztasággal sem elégedett, sokkal tisztább Budapestet szeretne, nem beszélve a forgalom drasztikus csökkentésével. Most épp az Astoriáról jelentkezett be, keresvén a felfestett zebrát, amit nem talált, miközben a háttérben sok minden fel van túrva a forgalom közepette.

„Karácsony a könyvét dugdossa a város különböző pontjain. Talán azért tart ilyen sokáig az Astorián felfesteni egy a zebrát, mert ide akarja rejteni?” – tette fel a kérdést Szentkirályi a Facebook oldalán. „Nem hiszem, hogy ez a kis bújócskázás tetszik azoknak, akik ma az általa okozott káoszban nem tudnak közlekedni.” – folytatta a bejegyzését.

„30 nap a választásig. Egy újabb kamu Karácsonytól: 50/21 „A Főváros intézményeiben betiltjuk az egyszer használatos műanyagok használatát, csökkentjük a mindennapi papírhasználatot és ösztönözzük a fenntartható életvitelt (például húsmentes hétfő).” Pedig klímavészhelyzet van…” – mutatott rá a Fidesz jelöltje.

Nincsenek megszűrve a kérdések Orbán Viktor sajtótájékoztatóin

Kovács Zoltán tisztázta, szó sincs arról, hogy meg lennének szűrve a kérdések Orbán Viktor sajtótájékoztatóin.

Helyreállt az 1-es villamos közlekedése

Újra teljes vonalon jár a 1-es villamos, miután az óbudai tűzoltók megoldották a kérdést a Vörösvári úton.