Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,008 $

Szentkirályi: Karácsonyék már a budapesti kisvállalkozók megélhetését is veszélybe sodorták

Szentkirályi Alexandra azt mondja, Karácsony Gergelyék a kisvállalkozók megélhetését is veszélybe sodorták Budapesten.

...svg content...Fotó: Facebook/Szentkirályi Alexandra
Belpolitika

Szabó Kata

Szerkesztő

Szentkirályi Alexandra kampánya folytatódik, legutóbb például Karácsony Gergely keresésére indult, de hiába járta Budapest utcáit, nem találta. A Fidesz jelöltjének már elege van Karácsonyból, az általa vezetett városvezetésből, és ennek számtalanszor adott már hangot a médiában.

Ezúttal a kisvállalkozók helyzete került szóba, melynek kapcsán Szentkirályi egy példával is szolgált. Egy fodrász beszélt arról, hogy milyen helyzetben van, akinek már az édesapja is fodrász volt, és egész életében Budapestben, a belvárosban dolgozott. A közlekedési káosz és nehézségek az ő üzletére is komoly hatással vannak. Soron kívül Verőcei halálos hajóbaleset: felvételek a kutatásról az eltűntek után

„Karácsonyék átgondolatlan döntései nyomán kialakult budapesti káosz odáig fajult, hogy évtizedek óta működő, helyi kisvállalkozók megélhetését is veszélybe sodorták.” – írja a legújabb posztjában Szentkirályi Alexandra, aki igazi változásokat akar Budapesten, mert a jelenlegi vezetéssel kicsit sem elégedett.

„Zitának már az édesapja is fodrász volt, és egész életében a belvárosban dolgozott, éppen azért, mert jó összekötő kapocs volt a budai oldal és a külvárosi kerületek között. Mára azonban a külvárosi vendégeinek kétszer, háromszor annyi időbe telik bejutni, így lemorzsolódtak, és a fodrászat megélhetése került veszélybe.” – tudhattuk meg.

Szentkirályi reményei szerint hamarosan vége a jelenlegi rendszernek, és Budapest élén azonnal megkezdi a programját, így többek között a kisvállalkozóknak is segíthet, akik nincsenek könnyű helyzetben jelenleg. „Elég az átgondolatlan és felelőtlen döntésekből. Változás kell Budapesten!” – zárta le.