Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
348,28 Ft
Euró
378,65 Ft
Font
441,65 Ft
Bitcoin
41,483 $

Már Stana Alexandra számára is sok, amit Rékasi Zsigmond művel a Párharcban

Rékasi Zsigmond nem túl népszerű Meggyes Dávidnál és Stana Alexandránál a Párharcban, ehhez kétség sem férhet.

Fotó: TV2
TV

Takács Petra

Szerkesztő

A fiatal srácnak már volt egy komolyabb odaszólása Dávidnak, aminek nyilván nem örült. Egyre nagyobb az ellentét közöttük, viszont Alexandra szerelme nem felejt, és nem is tervez háttérbe vonulni.

Zsigmond és Melitta nem érezték túl jól magukat a legutóbbi este folyamán. Azt gondolják, Győzikééken és Petiéken kívül a többiek nem szívesen látják őket, és a Párharcban, és még esélyt sem adnak nekik arra, hogy megismerkedjenek. Soron kívül Változékony idő vár ránk hétfőn, éjszaka mínusz 10 fok is lehet

A 19 éves fiú első gondolata az volt, már bánja, hogy egy ilyen helyzetnek tette ki a párját. Egyelőre azonban védettek, köszönhetően a teljesítményüknek, de kicsit sem nyugodhatnak meg, szabályosan utazhatnak rájuk.

Stana Alexandra is kezd dühös lenni

Melitta rosszul érezte magát, mert Zsigmondot még inkább kikezdték, amit nem akar hagyni. Stana Alexandra is hasonlóan tett, mivel nem szereti, ha bántják a párját, a szintén ismert Meggyes Dávidot.

„Nem szeretem, ha valaki beléd áll.” – mondta Alexandra, a Dancing with the Stars egyik legjobb táncosa. Kiemelte, nem akarja csendben tűrni azt, amit látott és hallott, addig Dávid nyugalomra intette.

Továbbra sem aggódik a srác miatt, és azt tervezi, hogy letöri a szarvait. Alexandra maximálisan támogatja ebben a párját, de arra egyikük sem számított, hogy azonnal beléjük fog állni valaki, különösen egy jóval fiatalabb játékos.