Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
356,92 Ft
Euró
386,49 Ft
Font
454,30 Ft
Bitcoin
69,549 $

Éttermet nyit a KFC Szekszárdon

Már Szekszárdnak is lesz KFC étterme, amire sokan vártak, vágytak, de még pár hónapnak el kell telnie az átadásig.

...svg content...Fotó: Unsplash/Aleks Dorohovich
Belföld

Szabó Kata

Szerkesztő

Sokan azt gondolják, többek között a KFC is minden magyar városban jelen van, de ez így nincs. Ugyanakkor a terjeszkedés jól látható, és mint arról a vg.hu is beszámolt, Szekszárd feliratkozik azon városok listájára, akiknél már működik a világhírű gyorsétterem, ami sok ezer üzlettel rendelkezik, szerte a világon.

„Kezdődik a KFC Drive Thru Étterem építése, tervezett befejezés 2024. december.” – olvasható Mátl Péter politikus Facebook oldalán. Egy ideje szóbeszédként terjedtek a hírek, hogy a KFC Szekszárdon is üzletet nyithat, aminek sokan örülnének, és most ez meg is valósul. Soron kívül Donáth Anna megint kiakadt Magyar Péterre, nem tudja, ki ő valójában

Ezzel a KFC csak még vonzóbbá teheti Szekszárdot más vállalatok előtt, ami pedig jó hír az ott lakók számára. „Régóta szóbeszéd a városban a KFC gyorsétterem érkezése. Sok vitás közúti forgalmi kérdés után velük is megállapodtunk. Látható, hogy Szekszárd fent van a befektetni vágyó multik térképén, folyamatos a fejlődés.”

Már nem kell sokat várni arra, hogy megkezdődjenek a valódi munkálatok, és az év végére át is adják az éttermet, így Szekszárdnak is lesz KFC-je. „Az étterem idén elkészülhet, hamarosan kezdődik az építkezés a Béri Balogh utcában, de hogy ne maradjunk szóbeszéd nélkül: felkészül egy másik gyorsétterem-lánc.”

Kövér László elmondta, miért nagyon fontos az embereknek a Fideszre szavazniuk

Kövér László szerint ilyen súlyos kihívás előtt még nem állt Európa és Magyarország, ami egyúttal azt is jelenti, soha nem volt akkora tétje az uniós választásnak, mint most.