Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
356,92 Ft
Euró
386,49 Ft
Font
454,30 Ft
Bitcoin
69,549 $

A 61 éves Demi Moore remekül néz ki áttetsző csipkeruhájában

A Gucci londoni bemutatóján viselte, ahol számos tekintet rászegeződött.

...svg content...Fotó: Instagram/Demi Moore
Style

Koós Alexandra

Szerkesztő

Demi Moore egy igazi kortalan szépség, aki 61 évesen is ragyog. Mindig divatosan és csinosan öltözik, rajongói nem győzik dicsérni, milyen remek alakja van, amit a színésznő bátran mutat meg egy-egy rendezvény vagy különleges esemény alkalmával. Hasonlóképp tett nemrégiben is, választásával pedig mindenkit lenyűgözött.

Moore ugyanis egy áttetsző csipkeruha mellett döntött a Gucci londoni bemutatóját illetően, ahol minden bizonnyal számos tekintet rászegeződött. De a közösségi médiában szintén, ahová egy videót is posztolt, amelyen közelről megmutatja, hogy fest rajta a ruha. Ez alapján látható, mennyire örült a választásának, ami egy extravagáns darab. Soron kívül Donáth Anna megint kiakadt Magyar Péterre, nem tudja, ki ő valójában

A felvétel alapján a fekete csipkét szürkeszínű díszítésekkel látták el, a dekoltázs rész pedig a színésznő kebleit is kihangsúlyozta. Szettjét egy fekete lakkcsizmával, egy kézitáskával és egy különleges nyaklánccal koronázta meg, amik tökéletesen passzoltak a ruha színvilágához, határozottan jól döntött ebből a szempontból is.

A kiengedett, enyhén hullámos haja és a finom sminkje pedig még inkább kiemelte gyönyörű és fiatalos vonásait, bőre egész egyszerűen tökéletes. Ezt a követői biztosan irigylik tőle, mint ahogyan a ruháját is: a kommentelők közül többen is írták, hogy szívesen viselnének egy ehhez hasonlót. De azt is kiemelték, hogy ebben a ruhában úgy fest, mint egy igazi díva.

Az interneten megjelent fotók alapján Moore a kiskutyáját sem hagyta otthon, aki a divatbemutató alatt végig az ölében ült. A négylábú nyugodtan viselkedett, ami annak is köszönhető, hogy a színésznő kedvesen simogatta, biztosítva őt arról, hogy nincs mitől félnie, a gazdi vele van és teljes biztonságban van.

Kövér László elmondta, miért nagyon fontos az embereknek a Fideszre szavazniuk

Kövér László szerint ilyen súlyos kihívás előtt még nem állt Európa és Magyarország, ami egyúttal azt is jelenti, soha nem volt akkora tétje az uniós választásnak, mint most.