Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
356,92 Ft
Euró
386,49 Ft
Font
454,30 Ft
Bitcoin
69,549 $

Berki Mazsi bevallotta, milyen típusú szülőnek tartja magát

Mint fogalmazott, ő azt vallja, hogy a  gyermek alkalmazkodjon a szülőhöz és az életritmusához, ne pedig fordítva.

...svg content...Fotó: YouTube/Frizbi TV
Style

Koós Alexandra

Szerkesztő

Berki Mazsi kislánya, Emma már két és fél éves, s mint mondta, igazán megható látni, ahogy felnő a gyermeke. Elárulta, hogy az anyák napi műsort is megkönnyezte. „Már folyékonyan beszél, és amit hall, azt elismétli, legyen az mondóka vagy dalszöveg, hihetetlenül gyorsan megtanulja, ráadásul képes az édesanyja eszén is túljárni” – mondta büszkén.

Az influenszer a Hot! magazinnak nyilatkozva arra is kitért, neki nagyon szoros volt a kötődése az édesanyjával, ezért nehezen szakadt el otthonról, de szeretné, hogy a kislánya ilyen szempontból egy kicsit nyitottabb legyen. Hozzátette, ma is nagyon közel állnak egymáshoz az anyukájával, de nevelési kérdésekben nem mindig vannak ugyanazon a véleményen. Soron kívül Donáth Anna megint kiakadt Magyar Péterre, nem tudja, ki ő valójában

„Soha nem kértem tanácsot anyukámtól, sőt nem szeretem, ha beleszólnak, hogyan nevelem a gyerekemet. Sok mindenben nem értünk egyet édesanyámmal. Nem szoktam beleszólni abba, hogy mit csináljon a gyerekkel, ha ott van nála, és most már eljutottunk oda, hogy ő sem szól bele, hogy én mit hogyan és miért teszek” – fogalmazott Berki Mazsi a lapnak, amelyből a Blikk szemlézett.

Elmondása szerint a kislánya rajta kívül a nagymamájához kapcsolódik a leginkább, majd azzal folytatta: Emma élete első évében nagyon szigorú napirend szerint éltek, ám az idő múlásával már lazított a szabályokon. „Én a szülők azon csoportjába tartozom, akik azt vallják, hogy a gyermek alkalmazkodjon a szülőhöz és az életritmusához, ne pedig fordítva” – jelentette ki.

Ugyanakkor elismerte, vannak kivételes helyzetek. „Bevallom, van, hogy nem tudok annyit foglalkozni Emmával, amennyit szeretnék. Ezért egy dolgosabb nap után van, hogy szabadnapot veszünk ki a bölcsi­ből, és anya-lánya napot tartunk. Már nincs egy lefektetett órarendünk, mindig az adott helyzethez alkalmazkodom” – árulta el az édesanya.

Kövér László elmondta, miért nagyon fontos az embereknek a Fideszre szavazniuk

Kövér László szerint ilyen súlyos kihívás előtt még nem állt Európa és Magyarország, ami egyúttal azt is jelenti, soha nem volt akkora tétje az uniós választásnak, mint most.