Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
360,07 Ft
Euró
390,68 Ft
Font
456,75 Ft
Bitcoin
57,109 $

Gáspár Győző idegbajt kapott Zsigmond kijelentése után

Szandi biztosra vette, hogy Zsigmond mindenáron rossz színben akarja őket feltüntetni Győzőék előtt, csak a harag vezérli.

Fotó: TV2
TV

Koós Alexandra

Szerkesztő

Az idei Párharc szereplői között minden bizonnyal mindenkinek megvan a kedvenc párosa, így akik Gáspár Győző és Bea miatt ültek le a tévéképernyők elé, csalódottak lehettek, amikor ők kiestek. Majd jött a fordulat, ugyanis később visszatérhettek a műsorba.

Arra viszont nem számítottak, hogy ennyire meg fogják őket vezetni, elsősorban Gelencsér Kornélék. A showman ettől annyira ideges lett, hogy kijelentette, számonkéri rajtuk a dolgot, sőt Kornélt legszívesebben nyakon is vágná. Soron kívül Akár 21 fok is lehet szerdán, csak fátyolfelhők zavarhatják meg a napsütést

A tv2play.hu oldalán megjelent videóban Győző kiemeli: „Amikor visszajöttünk a villába, Zsigmond jelezte, hogy Kornél kihangsúlyozta, nem minket vár vissza a villába. Nekem ez annyira meglepő volt, olyan szinten idegbajt kaptam…”.

Szandi és párja viszont tagadták, hogy ilyet mondtak volna. Zsigmond leszögezte, márpedig ez így volt, tisztán emlékszik rá. Ám a többiek is Kornélék oldalára álltak, mondván, egy félreértésről van szó. „A Győzőéket vártuk vissza, de sejtettük, hogy ti jöttök” – tisztázta a dolgot Kornél.

Melitta elismerte, lehetséges, hogy rosszul értelmezték a dolgot. Szandi viszont biztos volt benne, hogy Zsigmond már elkeseredettségében próbálta őket besározni Győzőék előtt. „De hát nyilván nem sikerült neki. (…) Ő már szerintem nagyon elvakult a haragjában irántunk, és próbál minket valamilyen szinten rossz színben feltüntetni” – fogalmazott.

Ismét probléma van az androidos Messengerrel, most a buborékok szálltak el

Sokan tapasztalják a Messenger problémáját, ami lehetetlenné teszi a chatfejek használatát Androidon.