Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
360,28 Ft
Euró
390,72 Ft
Font
456,85 Ft
Bitcoin
57,362 $

Győzike és Gáspár Bea ledöbbent, amikor visszatérhettek a Párharcba

Hiába esett ki Győzike és Gáspár Bea, visszatérhettek a Párharcba, majd döbbenetes információkat kaptak.

Fotó: TV2
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Győzike és Gáspár Bea nagyon erős szereplői voltak az idei Párharcnak, rendkívül szórakoztató volt, amit csináltak. Sokan megszerették őket, valószínűleg nem kevesen miattuk is nézték a műsort.

Nem csoda, hiszen Győző és Bea duója talán a legerősebb az országban a képernyőn. A Párharc küzdelmei azonban nélkülük ment tovább, bár arra nem számíthattunk, hogy Bea ennyire ideges lesz a végén. Soron kívül Belső vizsgálat indult Monoki Lehel és Sebők Vilmos viselkedése miatt a Liverpool győzelme után

Nagyon kiakadt Győzikére a párbajuk alatt, kemény szavakat intézett felé. Nem sokkal később a favoritjuk is távozott Rékasi Zsigmond személyében, akiről kiderült, már nincs együtt Melittával, a korábbi párjával.

Győzike és Bea megtudta, hogy Kornélék Zsigmondékat hátráltatták, pedig abban bíztak, hogy az általuk adott előnyt majd Meggyes Dávidék ellen használják fel. Győző elismerte, valószínűleg hibáztak ezzel, nem őket kellett volna választaniuk.

Bea úgy érezte, hátba szúrták őket Kornélék, mert ezzel csak Zsigmondékat akarták segíteni. Fordítva sült el a dolog, és a fiatal párosnak már semmi esélye sincs arra, hogy megnyerje a játékot, a fődíjat.