Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
369,02 Ft
Euró
393,85 Ft
Font
457,29 Ft
Bitcoin
66,124 $

Győzike felordítva rohant el a Párharcban (videó)

Stohl András egyik kedvenc játéka következett a Párharcban, aminek Győzike már nemigazán tudott örülni.

Fotó: TV2
TV

Takács Petra

Szerkesztő

A Párharc küzdelmei egyre élesebbek, és láthattuk, Győzike milyen drámai pillanatokat élt át Gáspár Beával. Egy bizonyos ponton úgy tűnt, összecsomagolnak és távoznak a műsorból, ami példa nélküli lett volna.

Nagyon összevesztek, aggasztó volt a helyzet, de szerencsére megbeszélték a dolgokat. Ezek után azonban egy igen nehéz játék várt rájuk, mivel mindketten félnek a magasságtól, Győző nem is vállalta a dolgot. Soron kívül Négy családi házat ürítettek ki egy világháborús robbanóeszköz miatt Gödöllőn

Nem érezte magát lelkileg készen erre, és mivel Bea hamar lepottyant, gyakorlatilag olyan volt, mintha ott sem lettek volna. Egyetlen egy pontot sem tudtak szerezni a 16-ból, ami után össze kellett szedniük magukat.

Stohl András egyik kedvenc játékát játszották, aminek ideje alatt a párosok bekötött szemmel próbálták kitalálni, milyen tárgyakat érintenek az arcukhoz. Győző attól tartott, hogy állatok is lesznek közöttük.

Patkányra gyanakodott, majd felordítva rohant el, annyira megijedt. Bea már messze nyugodtabb volt, viszont nem járt túl közel a megfejtéshez, érdemes lesz figyelni az eseményeket, sok vicces pillanat vár ránk.