Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
359,04 Ft
Euró
389,44 Ft
Font
455,16 Ft
Bitcoin
54,397 $

Gáspár Bea kiborult Győzikére: „Süket is vagy, színvak is vagy, értetlen is vagy˝

Nagyon rég láttuk ennyire kiborulni Gáspár Beát a kamerák előtt, miután Győzike nem volt a helyzet magaslatán a Párharcban a párbajukon.

Fotó: TV2
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Gáspár Bea és Gáspár Győző látványos módon búcsúztak el a Párharctól, ami nélkülük biztosan kevesebb lesz, mert rendkívül szórakoztatóak voltak. Hamarosan azonban jön a döntő, így túl sok mindenről már ők sem maradnak le.

Természetesen szerettek volna legalább addig eljutni, mint Gáspár Evelin a volt párjával, akik a döntő kapujában estek ki. Ha nincs az a nagy veszekedés Győzike és Bea között, talán nem esik szét a játékuk, és most párbajozniuk sem kellett volna. Soron kívül Hivatalos: Sulyok Tamás Magyarország új köztársasági elnöke

Ezt már nem tudjuk meg, és ami biztos, kiestek. Bea szinte végig üvöltözött, annyira dühös volt Győzikére, aki nem sokat hallott ebből az egészből a rosszabb hallása miatt. Sőt, kiderült, hogy színvak, így borítékolható volt a vereségük.

„Süket is vagy, színvak is vagy, értetlen is vagy˝ – mondta Bea a játék végén, aki nagyon dühös volt. Kisebb csoda, hogy a sok szenvedés hatására nem adta fel, vagy nem lett rosszul a keréken fejjel lefelé.

Győzike szerint a többiek csalódottak lesznek a villában, hogy nem ők mennek vissza. Nagyon szerették volna folytatni a játékot, ami érdekes élmény volt számukra, de a döntőre ők is hatással lehetnek a korábban kiesett versenyzőkkel.