Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
359,04 Ft
Euró
389,44 Ft
Font
455,16 Ft
Bitcoin
54,397 $

Gáspár Bea rettentően kiakadt Győzikére: „Te idióta” (videó)

Gáspár Bea ennél azért egyszerűbb párbajra számított a Párharcban, amit végül elvesztettek, így nélkülük biztosan kevesebb lesz a verseny.

Fotó: TV2
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Már mindenki tudhatja, hogy Gáspár Bea és Gáspár Győző a Párharc harmadik kieső párosa. Korábban Nemazalány és Király Peti távozott a kedvesével, akik nem nyújtottak túl acélos teljesítményt.

Győzike a nehezebb kezdés után igencsak belelendült, majd holtpontra jutottak. A vitájuk sem segített, mert azt követően még igazán pontokat sem gyűjtöttek, mintha totálisan megtört volna a lendületük. Soron kívül Hivatalos: Sulyok Tamás Magyarország új köztársasági elnöke

Sajnálatos, mert a legszórakoztatóbb párosa voltak a Párharcnak, sokan miattuk is nézhették a műsort. A kaland véget ért, amit nem fognak elfeledni, de annak Bea nagyon örül, hogy vége a párbajnak, mert ennyit még nem ordibált egyszerre.

Többszörösen hátrányban voltak, miután Győzike nemcsak halláskárosodással küszködik, hanem kiderült, színvak is. Ez ennél a feladatnál egy igencsak végzetes kombináció volt, mialatt Bea rendkívül dühösen reagált.

Többek között idiótának és baromnak nevezte Győzikét, aki nemigazán hallotta, miket üvölt Bea. Ennek ellenére is volt esélyük Rékasi Zsigmondék ellen, akik ugyancsak nem voltak a helyzet magaslatán.