Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
348,28 Ft
Euró
378,65 Ft
Font
441,65 Ft
Bitcoin
41,483 $

Botrány a Párharcban: Rékasi Zsigmond keményen odaszólt Meggyes Dávidnak

Meggyes Dávid finoman odaszólt Rékasi Károly fiának, akit nem kell félteni, rögtön visszavágott, amire Stana Alexandrának is volt pár szava.

Fotó: TV2
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Jól látszik, hogy a Párharc új mezőnye figyelemmel követte a korábbi évadokat, és sokkal tapasztaltabbak. Emiatt máris beindult a taktikázás, és a viták is messze hamarabb robbantak ki a játékban.

Rékasi Károly fia, Zsigmond sem várt sokat azzal, hogy elkezdje mozgatni a szálakat, miközben a pánikrohamot kapott Győzike segítségére sietett. Drámai jelenetek zajlottak le a második napon, és Győző nagyon hálás azért, hogy ilyen megértő volt vele a fiú. Soron kívül Orbán Viktor egykor hivatásos, fizetett Mikulás is volt

A 19 éves srác kellően határozott, talán túlságosan is, ami nem tetszik Meggyes Dávidnak. Stana Alexandra párja szerint a fiú tiszteletlen, és ennek még igencsak lesz folytatása, méghozzá rögtön a következő adásrészben.

Meggyes Dávidnak nem tetszik Zsigmond viselkedése

Dávidnak nem fekszik Zsigmond viselkedése, láthatóan nem szimpatikusak egymásnak. Noha csak nemrég érkeztek meg a játékba, úgy repkednek az odaszólások, mintha már hetek óta tartana a játék.

Dávid azt mondta, ad majd a srácnak egy-két tippet arra vonatkozólag, hogyan tud divatosabb ingegeket beszerezni, és szerinte ezek után ő is jobban fogja érezni magát. „Tudom mit, megfogadom a jó tanácsodat, mindig van kitől tanulni, némi jó modort és humort is adok cserébe mellé.”

Stana Alexandra ekkor már nem nevetett, és nem is hagyta szó nélkül Zsigmond kemény visszaszólását. Szerinte kicsit magas lovon ül a srác, aki nem karja hagyni magát, kemény folytatásra számít.

Hiánypótló hűtőhasználati útmutatót állított össze karácsonyra a Nébih

Tudatos hűtőhasználattal érdemes küzdeni az élelmiszerpazarlás ellen.