Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
347,48 Ft
Euró
378,15 Ft
Font
441,56 Ft
Bitcoin
38,932 $

Soha nem látott pánikrohamban tört ki Győzike a Párharcban (videó)

Szabályos pánikroham és rosszullét tört rá Győzike a 6 méteres magasságban, de Rékasi Zsigmond azonnal a segítségére sietett.

Fotó: TV2
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Folytatódnak a Párharc kalandjai a TV2-n, és eddig semmi panaszunk nem lehet, mert a párosok nagyon hamar felvették a ritmust. Győzike már az első napon pánikrohamot kapott, ráadásul nem is egyszer.

Ennek ellenére teljesítette a pályát, ahogyan Gáspár Bea is, bár nála is volt egy feladat, amit nem akart abszolválni. Emiatt időbüntetéseket kaptak, viszont élvezik a játékot, igyekeznek legyőzni a félelmeiket. Soron kívül 6 százalékkal emelkedik januártól a nyugdíj, íme a részletek

Az Ázsia Expresszben is jól teljesítettek, és ez a kaland szintén emlékezetes marad számukra, bármeddig is legyenek játékban. Győzike viszont ismét pánikrohamot kapott, nem mert beleugrani a vízbe, hiába volt az a feladat.

Ugyan a második helyen végzett a fiúk között, ez akkor kicsit sem érdekelte őt. Olyan szinten lett úrrá rajta a pánikroham, hogy rossz volt nézni, miközben remegett, sírt és erősen kapkodott a levegőért.

Rékasi fia, Zsigmond viszont nagy támaszt nyújtott neki, és köszönhetően a fiatal srácnak, Győzike megnyugodott. Nagyon szimpatikus neki a fiú, akárcsak Beának, aki azt mondta, örülne, ha ilyen fia lenne.