Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
357,60 Ft
Euró
387,06 Ft
Font
454,71 Ft
Bitcoin
69,661 $

Péntektől tovább csökkennek a hazai üzemanyagárak

A benzin bruttó 5 forinttal, a gázolaj pedig bruttó 4 forinttal lesz olcsóbb.

...svg content...Fotó: Unsplash
Belföld

Koós Alexandra

Szerkesztő

Jó hír érkezett, miszerint a héten péntektől tovább csökkennek a hazai üzemanyagárak. Feltételezhetően a forint erősödésének is köszönhető, hogy a benzin nagykereskedelmi ára bruttó 5 forinttal csökken, míg a gázolajért bruttó 4 forinttal fognak kevesebbet fizetni a kutak nagykereskedőjüknek.

Az aktuális átlagárakat figyelembe véve péntektől várhatóan ennyiért tankolhatunk átlagosan: 95-ös benzin 607 Ft/liter, gázolaj 605 Ft/liter – tudatta a holtankoljak.hu szakportál. Korábban egyébként azt is megírtuk, szerdától mire lehet számítani a hazai kutakon. Soron kívül Vörös szuperóriás csillag szomszédságában csodálhatjuk meg a holnapi teliholdat

Mint kiderült, a benzin és a gázolaj ára sem változott, így előbbi literje 612, utóbbié 609 forintért szerezhető be jelenleg a töltőállomásokon. Hétfőtől viszont árváltozás történt, a benzin ára 4 forinttal ment lejjebb, a gázolaj esetében pedig 2 forintos áremelkedésre kellett számítani.

Megtalálhatták az allergia ellenszerét, saját immunrendszerünk lehet a kulcs

Százmilliók küzdenek a kellemetlen tünetekkel, most két kutatócsoport is új eredményekkel kecsegtet.

Menczer Tamás szerint Magyar Péter sem lehet opció Magyarország vezetésére

Menczer Tamás továbbra is Orbán Viktorban látja a megoldást, Magyar Péter pedig egyáltalán nem opció számára Magyarország vezetésére, ahogyan más sem a jelenlegi miniszterelnökön kívül.