Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,686 $

A benzin beszerzési ára nem változik, a gázolajé viszont csökken péntektől

A 95-ös benzin jelenlegi átlagára 607 forint/liter, ami március 24-én várhatóan ezen a szinten marad, míg a gázolaj jelenlegi átlagára 613 forint/liter, ami később 605 forint/literre változhat.

Grád Ottó: a korábbi évekhez képest kevesebben tankolnak prémium üzemanyagot

Úgy néz ki, hogy ez nem a hagyományos és a prémium közötti árkülönbség miatt van, hanem azért, mert sokan leszoktak ezen termék vásárlásáról.

Szerdától újabb változás várható a hazai üzemanyagárakban

A 95-ös benzin átlagára a jelenlegi 607 forint/literről 609 forint/literre nő, míg a gázolaj átlagára a jelenlegi 621 forint/literről 618 forint/literre csökken a hét közepétől.

Péntektől ismét üzemanyagár-változás várható, ezúttal a benzin drágul

A 95-ös benzin bruttó 2 forinttal drágul, a gázolaj literenkénti ára pedig ugyanennyivel csökken, vagyis előbbi 607 forint/liter, utóbbi 620 forint/liter átlagáron lesz kapható.

Listán azok a helyek, ahol a legolcsóbb a benzin és a dízel

A benzin tekintetében Venezuela, Irán és Angola került be a top3-ba, míg a gázolaj esetében Irán, Venezuela és Szaúd-Arábia.

További Hírek

Rossz hír, folytatódik a drágulás a hazai benzinkutakon

A gázolaj literjéért szerdától 624 forintot is elkérhetnek a töltőállomásokon, a benzin ára viszont változatlan maradhat, így literje 605 forintba kerülhet.

Fordulat a hazai benzinkutakon: most érdemes tankolni

A hét utolsó munkanapjától 621 forintot kérhetnek el a gázolaj literjéért, míg a benzin ára kapcsán nem várható változás.

Spórolni szeretne? Ekkor a legideálisabb tankolni

Bizonyos szempontok miatt a kora reggeli órákban (amikor még hideg van), illetve félig tele tankkal érdemes ezt megtenni.

Így változnak a hazai üzemanyagárak szerdától

Március 1-től a 95-ös benzinért literenként 607 forintot, a gázolajért pedig literenként 618 forintot fognak elkérni a töltőállomásokon.

Jó hír, tovább csökkennek a hazai üzemanyagárak péntektől

Ez azt jelenti, hogy a 95-ös benzinért 610 forintot fognak elkérni literenként, míg a gázolaj literje 618 forintba fog kerülni.

Megéri várni a tankolással, szerdától árcsökkenés várható

Ez alapján a 95-ös benzin literjéért 616 forintot kell majd fizetni, a gázolajért pedig 624 forintot kérhetnek el literenként.

Mégsem jött el az apokalipszis az üzemanyagárstop kivezetésével

Bár a benzin és a gázolaj kiskereskedelmi forgalma is csökkent 2022 decemberében, zuhanásról mégsem beszélhetünk ebben a tekintetben.

Jó hír a dízellel tankolóknak, péntektől további árcsökkenés várható

Ez azt jelenti, hogy február 10-től 640 forintba kerülhet a gázolaj literje, viszont a benzin átlagára maradhat a mai szinten.

Megérkeztek a számok, ennyivel tankoltunk többet tavaly

Ötödével több üzemanyag fogyott el a hazai töltőállomásokon 2022-ben, mint az azt megelőző évben, ám ehhez nem csak az árnak volt köze.

Mától ismét drágábban tankolhatunk - mutatjuk az árakat

Szerdától ismét emelte a benzin és a gázolaj nagykereskedelmi árát a MOL.