Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
356,92 Ft
Euró
386,49 Ft
Font
454,30 Ft
Bitcoin
69,549 $

Szentkirályi megunta Karácsonyt, takarításba kezdett (videó)

Szentkirályi Alexandra a legkisebb mértékben sem elégedett Karácsony Gergely munkájával Budapesten, így többek között a köztisztasággal sem.

...svg content...Fotó: Facebook/Szentkirályi Alexandra
Belpolitika

Takács Petra

Szerkesztő

Szentkirályi Alexandra nemrég arról beszélt, az elmúlt egy évben a levegő minősége is romlott Karácsony Gergely városvezetése alatt, amit megengedhetetlennek tart. Ezzel együtt egy hangfelvételt is közzétett a kitiltásra váró autókról, amin sokan felháborodtak, hiszen rengetegen vannak, akiknek 10 évnél idősebb a közlekedési eszközük.

A Fidesz jelöltje többek között a köztisztasággal sem elégedett, és tény, számtalan olyan része van Budapestnek, ahol áll a szemét, és az embernek hányingere van arra menni. A firkák is sok gondot okoznak, így lenne munka bőven. Ezt unta most meg Szentkirályi, és úgy döntött, hogy saját kezébe veszi a takarítást, és az egyik első dolga lenne Budapest tisztábbá tétele. Soron kívül Donáth Anna megint kiakadt Magyar Péterre, nem tudja, ki ő valójában

„Újra bemutattuk, hogy van ellenszer Karácsonyék nemtörődömségére: a munka. Nem megengedhető, hogy a fővárosban áll a szemét, a kosz és egyre több fal van összefirkálva. Budapest a világ legszebb városa, az otthonunk, ki kell takarítani!” – írta a posztjában Szentkirályi Alexandra.

Szentkirályinak már elege van

„Karácsony szerint Budapesten minden rendben van, ezért ő már nyugodtan elmehet kampányolni Gyurcsányékkal vidékre. Szerintem nincs rendben a főváros! Változást Budapesten!” – üzent a Facebook oldalán keresztül a Fidesz jelöltje, folytatván ezzel a kampányát a választások előtt.

„Tiszta, rendezett Budapestet! Ma újra bemutattuk, hogy van ellenszer Karácsonyék lustaságára: a munka. Nem természetszerű, hogy egy nagyvárosban áll a szemét, a kosz és minden össze van graffitizve. Emellett az elhanyagolt hajómegálló mellett sok százan futnak, kerékpároznak, sétálnak el naponta.”

„Annak ellenére, hogy használaton kívül van, nincs rendben, hogy ilyen állapotban csúfítja a környéket. Budapest a világ legszebb városa, az otthonunk, ragyognia kell! Aki pedig nem így bánik vele, nem érdemli meg, hogy főpolgármester legyen. Változást Budapesten!”

Kövér László elmondta, miért nagyon fontos az embereknek a Fideszre szavazniuk

Kövér László szerint ilyen súlyos kihívás előtt még nem állt Európa és Magyarország, ami egyúttal azt is jelenti, soha nem volt akkora tétje az uniós választásnak, mint most.