Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
359,35 Ft
Euró
388,19 Ft
Font
456,46 Ft
Bitcoin
67,425 $

Szentkirályi hangfelvételt mutatott be Karácsonyék „autós kitiltós” tervéről

Szentkirályi Alexandra a váratnak megfelelően újabb videós anyaggal jelentkezett, ezúttal a sok ezer kitiltásra váró jármű kapcsán.

...svg content...Fotó: Facebook/Szentkirályi Alexandra
Belpolitika

Takács Petra

Szerkesztő

Szentkirályi Alexandra nemrég arról beszélt, hogy Karácsony Gergely miatt már a levegő is rosszabb Budapesten, aminek súlyos élettani hatásai lehetnek, főként azok számára, akik nem átutazóban vannak, hanem napi rendszerességgel élik az életüket a fővárosban, köztük a gyerekekkel.

A Fidesz főpolgármester-jelöltje azt is megjegyezte, hogy Gyurcsány Ferenc Budapest irányítója, aki az utcákat sem akarja megtisztítani a szeméttől. Most pedig ismét azon sok ezer jármű került szóba, amiket Szentkirályi szerint Karácsony nemes egyszerűséggel ki akar tiltani. Ezek a 10 évnél öregebb járművek lennének, amire hivatalos reakció is érkezett. Soron kívül Több mint 5,5 millió alkalommal töltöttek le pénzlopó appokat a Play Áruházból

Pár nappal később Szentkirályi megint megszólalt a témában, és ezúttal egy hangfelvétel formájában tett közzé bizonyítékokat. A volt kormányszóvivő szerint titokban dolgoztak a háttérben Karácsonyék a tervezeten. „És közben le is akarták tagadni, de lebuktak.” – jegyezte meg a videójában Szentkirályi.

A hangfelvételre reflektálva Szentkirályi azt mondta, Karácsonyok folyamatosan szűkíteni akarják az autósok mozgásterét, és közben drágítanák az autózást. Hozzátette, szerinte ez felháborító, és ilyen döntést nem lehet a budapestiek feje felett meghozni

Nincsenek megszűrve a kérdések Orbán Viktor sajtótájékoztatóin

Kovács Zoltán tisztázta, szó sincs arról, hogy meg lennének szűrve a kérdések Orbán Viktor sajtótájékoztatóin.

Helyreállt az 1-es villamos közlekedése

Újra teljes vonalon jár a 1-es villamos, miután az óbudai tűzoltók megoldották a kérdést a Vörösvári úton.