Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
359,35 Ft
Euró
388,19 Ft
Font
456,46 Ft
Bitcoin
67,425 $

Szentkirályi azt mondja, Gyurcsány szándékosan hagyja piszokban Budapest utcáit

Szentkirályi Alexandra továbbra is azon a véleményen van, hogy Gyurcsány Ferenc Budapest főpolgármestere, és nem Karácsony Gergely.

...svg content...Fotó: Facebook/Szentkirályi Alexandra
Belpolitika

Szabó Kata

Szerkesztő

Karácsony Gergely nyitott arra, hogy Szentkirályi Alexandrával vitázzon, ami aligha fog megvalósulni, miután a Fidesz jelöltje szerint ennek a vitának kizárólag Gyurcsány Ferenccel van értelme, mert úgy látja, a volt miniszterelnök irányítja Budapestet, és nem Karácsony.

A legkisebb mértékben sem tartja vezetőnek Karácsonyt Szentkirályinak, maximum egy olyan politikusnak, aki bólogat Gyurcsánynak a feladatok kiadásakor. Az aktuális főpolgármester más véleményen van, szerinte nem diktál neki a DK vezére, miközben Vitézy Dávid is igyekszik egyre több kritikát megfogalmazni vele szemben. Soron kívül Több mint 5,5 millió alkalommal töltöttek le pénzlopó appokat a Play Áruházból

Szentkirályi Alexandra nemrég arról is beszélt, hogy Karácsony miatt egy év alatt romlott Budapest levegő minősége, aminek igencsak negatív élettani hatásai vannak a lakosságra nézve, akik életvitel szerűen élnek a fővárosban. A volt kormányszóvivő megjegyezte, Gyurcsány még csak azt sem akarja, hogy tisztábbak legyenek a koszos utcák.

Nagytakarítást rendezne a Városházán Szentkirályi

„Gyurcsány főpolgármestere: nem akarja tisztábbá tenni a most koszos utcákat, nem akar biztonságos biciklisávokat felfesteni, nem akar foglalkozni a kultúra vagy a turizmus kérdéseivel, mert azzal van elfoglalva, hogy Gyurcsány embereinek hogy és hol legyen zsíros állása.” – folytatta a Facebook oldalán.

Szentkirályi elárulta, pontosan a Városházán kezdené a munkát, és szó szerint, valamint átvitt értelemben is takarítást rendezne, kitenné azokat, akik Gyurcsány Ferenchez köthetőek a jelenlegi városvezetésben. „Én itt kezdeném a munkát: szó szerint és átvitt értelemben is takarítást rendeznék a Városházán.”

„Csak nekünk van esélyünk kivezetni Budapestet a Gyurcsány-korszakból! Csak a mi közösségünk elég erős, hogy legyőzzük a múltat és változást hozzunk Budapesten! Együtt fogjuk megírni Budapest történetének új fejezetét. Egy olyan fejezetet, amit büszkén mesélhetünk majd a gyerekeinknek és az unokáinknak.”

Nincsenek megszűrve a kérdések Orbán Viktor sajtótájékoztatóin

Kovács Zoltán tisztázta, szó sincs arról, hogy meg lennének szűrve a kérdések Orbán Viktor sajtótájékoztatóin.

Helyreállt az 1-es villamos közlekedése

Újra teljes vonalon jár a 1-es villamos, miután az óbudai tűzoltók megoldották a kérdést a Vörösvári úton.