Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,84 Ft
Euró
383,93 Ft
Font
450,69 Ft
Bitcoin
69,093 $

Szentkirályi szerint Karácsony miatt már a levegő is rosszabb Budapesten

Szentkirályi Alexandra, a Fidesz jelöltje szerint Karácsony Gergely miatt többek között a levegő is rosszabb lett Budapesten.

...svg content...Fotó: Facebook/Szentkirályi Alexandra
Belpolitika

Takács Petra

Szerkesztő

Karácsony Gergely nemrég vitára hívta Szentkirályi Alexandrát, aki kizárólag akkor hajlandó vitázni, ha Gyurcsány Ferenc is ott lesz, mivel szerinte a volt miniszterelnök irányítja Budapestet, addig Karácsony jobb esetben is csak bólogat. Éles kritikák hangoznak el Karácsony felé, akit Szentkirályi a főváros utcáin keresett, de nem talált.

Sorra hozza fel azon érveit, melyek alapján nem adna több esélyt Karácsonynak, aki szerinte az elmúlt 4,5 évben szinte semmit nem csinált Budapest élén. Sokszor kerül szóba a kilátástalan forgalom, ami már a kisvállalkozásokra is hatással van, mert a káosz miatt vannak, akik inkább már a belvároson kívül keresnek szolgáltatásokat, például fodrászatot.

A levegő minőségével sem elégedett Szentkirályi, aki kijelentette, Karácsony Gergely közlekedési káosza miatt rosszabb lett egy év leforgása alatt a levegő Budapesten. Többek között ezen is változtatna Szentkirályi a közlekedési rendszer átalakításával, amire Vitézy Dávid, a másik jelölt is felhívta a figyelmet.

„Karácsony Gergely közlekedési káosza miatt rosszabb lett egy év alatt a levegő Budapesten. Változás kell!” – hangsúlyozta a Facebook oldalán Szentkirályi, aki várhatóan szerdán is több poszttal fog jelentkezni, bemutatván az általa vélt hiányosságokat, a Budapestben rejlő, még ki nem használt potenciált.