Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
357,18 Ft
Euró
386,57 Ft
Font
454,40 Ft
Bitcoin
69,434 $

Videón Haaland duplája, az Arsenal megint a hajrában bukhatja el a címet

Haaland két gólt szerzett a Tottenham ellen, amivel karnyújtásnyira vannak attól, hogy ismét bajnokok legyenek Angliában.

...svg content...Fotó: EPA/NEIL HALL EDITORIAL
Sport

Kiss László

Szerkesztő

Ezzel a kerettel mindez nem meglepő, az már inkább, hogy az Arsenal ilyen sokáig tartani tudta magát, mert egyértelműen erősebb a City játékosállománya, és nemcsak a gólzsák Haaland miatt, aki még formán kívül is vezeti a góllövőlistát, legutóbb két góllal növelte az előnyét a riválisok előtt. Minden okuk megvan az ünneplésre, gyakorlatilag a kezükben érezhetik az újabb címvédést.

Az Arsenal 1 ponttal vezetett a City előtt, és nagyon bíztak abban, hogy a katasztrofális formában lévő Tottenham hazai pályán legalább egy döntetlent összehozhat. Nem így lett, bár az esély adott volt, két óriási védést is bemutatott Ederson és Ortega. Arra Guardiola sem számított, hogy kapust fog cserélni, de a 69. percben ez is megtörtént. Soron kívül Donáth Anna megint kiakadt Magyar Péterre, nem tudja, ki ő valójában

A másik oldalon pedig Vicario védett parádés módon, azonban ez sem állította meg a Cityt abban, hogy elhozza a 3 pontot, aminek köszönhetően 2 pontos előnnyel várhatják az utolsó fordulót a nagyon mélyre került West Ham United ellen.

A világ hét csodájával érne fel, ha a Manchester City innen elbukná a bajnokságot, ami egyúttal azt jelenti, az Arsenal sorozatban kétszer veszíti el a címet a trófea kapujában. A City Tottenham elleni győzelméről, és a nagy védésekről erre a linkre kattintva nézhetitek meg az összefoglaló videót.

Kövér László elmondta, miért nagyon fontos az embereknek a Fideszre szavazniuk

Kövér László szerint ilyen súlyos kihívás előtt még nem állt Európa és Magyarország, ami egyúttal azt is jelenti, soha nem volt akkora tétje az uniós választásnak, mint most.