Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
357,18 Ft
Euró
386,57 Ft
Font
454,40 Ft
Bitcoin
69,434 $

Ten Hag nem fog búcsúzkodni a Manchester United utolsó hazai meccsén

Erik ten Hag kitart amellett, hogy a folytatásban is ő lesz a Manchester United edzője, így a ma esti találkozón sem fog búcsúzkodni.

...svg content...Fotó: EPA/PETER POWELL EDITORIAL
Sport

Kiss László

Szerkesztő

Nagyon sok Manchester United szurkoló örülne annak, ha Ten Hag a lehető leghamarabb távozna. Sokan hosszú hónapokkal ezelőtt, az idény elején megváltak volna tőle, mert már akkor látszott, hogy súlyos gondok vannak. Nem egy hír látott napvilágot arról, hogy elvesztette az öltözőt, amit mindvégig tagadott.

Az egyik legjobb játékost, Sanchot is parkolópályára tette, aki azóta visszatért a Dortmundhoz, és döntőt játszik a Bajnokok Ligájában. Ez is sokat elmond arról, a holland mennyi rossz döntést hozott, aki főként a sérülésekkel magyarázza az United katasztrofális szezonját, miközben magát a legritkább esetben sem teszi igazán felelőssé. Soron kívül Donáth Anna megint kiakadt Magyar Péterre, nem tudja, ki ő valójában

Nem egy nagy név szerepel az United listáján, addig a holland továbbra is azt mondja, ő a megfelelő ember az Old Traffordon. Szerda este a szezon utolsó hazai meccsét fogja játszani a csapat, de Ten Hag nem tervez elköszönni, mert szerinte nincs oka rá, továbbra is magabiztos azt illetően, hogy az United edzője marad.

Ten Hag maradni akar

„Búcsú? Számomra? Nem az számít, hogyan érzem magam és hogyan látom ezt. Nem így megyek ki, hogy ebben a szellemben becsületkört tegyek a szurkolóknak, mert nem. Jó és rossz időkben is együtt vagyunk, és a szurkolók azt mutatják, együtt vagyunk. Szóval lesz majd egy becsületkörünk előttük.”

Azt állítja, a szurkolók többsége továbbra is támogatja őt, bár érdemes lenne ránéznie a közösség médiás hozzászólásokra, a fórumokra. „A stadionban, idegenben és otthon is mindig támogatják csapatot és engem, Amikor az utcán vagyok, sokan jönnek oda hozzám, talán csak udvariasságból, de nem így érzem.” – idézte az ESPN.

„Szinte soha nem kapok negatív reakciót, mert a szurkolók megértik, hol vagyunk. Megértik, hogy a klub átalakulóban van, ahogyan a hatalmas problémákat is, amikkel szembe kellett néznünk, és különösen a kulcsfontosságú területeken elért pozíciókat.”

Kövér László elmondta, miért nagyon fontos az embereknek a Fideszre szavazniuk

Kövér László szerint ilyen súlyos kihívás előtt még nem állt Európa és Magyarország, ami egyúttal azt is jelenti, soha nem volt akkora tétje az uniós választásnak, mint most.