Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
357,18 Ft
Euró
386,57 Ft
Font
454,40 Ft
Bitcoin
69,434 $

Élőben adja a tv a Manchester United-Newcastle meccset szerda este

Szerda ismét pályára lép a Manchester United, megint az Old Traffordon fognak játszani a Vörös Ördögök.

...svg content...Fotó: Unsplash/Nat Callaghan
Sport

Kiss László

Szerkesztő

Kedd este is rendeztek egy mérkőzést az angol bajnokságban, melynek ideje alatt a Tottenham edzője nagyon dühös lett az egyik szurkolóra. Végül a Manchester City nyert, Haaland duplázott, és ezzel szép lassan ismét bebiztosítja a gólkirályi címét, addig a csapata nagy valószínűség szerint újra bajnok lesz.

Egy forduló maradt hátra, és a Manchester City 2 ponttal vezet az Arsenal előtt. A csoda is kevés lehet ahhoz, hogy a londoniak végezzenek az első helyen, amire 20 éve nem volt példa, ráadásul megint a hajrában bukhatják el a trófeát, amire több mint reális az esély, tekintve a jelenlegi helyzetet. Soron kívül Donáth Anna megint kiakadt Magyar Péterre, nem tudja, ki ő valójában

A Manchester United messze rosszabb helyzetben van, csak a 8. helyen állnak 54 ponttal az 57 pontos Newscastle mögött, akik az Old Traffodra látogatnak, bár a mostani kép alapján ők az esélyesebbek. A Chelsea szintén 57 pontos, így az is benne van a pakliban, hogy az United még csak a Konferencia-ligában sem lesz ott, nemhogy az Európa-ligában és a Bajnokok Ligájában. A meccset 20 óra 50 perctől közvetíti a Spíler 1 élőben.

Kövér László elmondta, miért nagyon fontos az embereknek a Fideszre szavazniuk

Kövér László szerint ilyen súlyos kihívás előtt még nem állt Európa és Magyarország, ami egyúttal azt is jelenti, soha nem volt akkora tétje az uniós választásnak, mint most.