Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
367,48 Ft
Euró
392,41 Ft
Font
457,80 Ft
Bitcoin
61,617 $

További Hírek

Folytatódik a Chelsea fordulatos szezonja, és ugyanez igaz a Newcastle-re is, de egyik edző sem érezheti magát biztonságban.

Rettentően szoros az angol bajnokság, és nem kizárt, hogy ez az egészen a végéig, az utolsó fordulókig így marad.

Senki nem számított arra, hogy nyolc gól esik majd a Newcastle és a Luton meccsén, végül egyik fél sem lehetett elégedett.

Ugyan az Arsenal megszerezte a 3 pontot a Nottingham Forest otthonában, az Aston Villa késő este enyhe túlzással szinte kiszállt a bajnoki címért folytatott harcból, ami a Liverpool számára is jó hírt jelent.

De Bruyne máris kulcsszerepet játszott a Manchester Citynél a visszatérését követően, és ez a 3 pont hosszú távon bajnoki címet is jelenthet.

De Bruyne úgy tért vissza a pályára, mintha el sem ment volna, egy góllal és gólpasszal vette ki a részét a fordításból.

Mohamed elárulta, mi volt annak az oka, hogy lecserélte a cipőjét a kihagyott első büntetőjét követően a Liverpool meccsén a Newcastle ellen.

Egy igen különleges tárgy veszett el a Liverpool meccsén, amit ugyan hozott a hazai csapat, nem lehettek felhőtlenül boldogok.

Szoboszlai Dominik is kivette a részét a Liverpool 4-2-es győzelméből a Newcastle ellen hétfő este a Premier League 20. fordulójában.

Egyre többet tudni Szoboszlai Dominik sérüléséről, amit a Newcastle ellen szenvedett el január első napján a Premier League-ben.