Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,068 $

Marics Peti fiatal apukaként képzeli el magát: családcentrikus vagyok

Mint fogalmazott, tíz év múlva már apaként látja magát, a kérdés csupán az, mikor jut el odáig.

...svg content...Fotó: Instagram/Marics Peti
Style

Koós Alexandra

Szerkesztő

Marics Peti karrierje nyílegyenesen szárnyal felfelé, nemrég például műsorvezetőként mutatkozott be a TV2-s Zsákbamacska második évadában. Ám ezúttal a családjáról és a magánéletéről nyilatkozott a fiatal énekes, utóbbi kapcsán például jelenleg azt érzi, hogy komoly párkapcsolat aligha férne bele az életébe.

„Voltak próbálkozásaim, de egyelőre nem jött össze, hogy olyan társat találjak, akivel egészséges kapcsolatot tudunk fenntartani. Ahhoz nagyon okosnak és toleránsnak kell lennie mindkét félnek, hogy működjön. Az életem mostani időszaka másról szól, a karrierépítésnek van itt az ideje, nagyon ütöm a vasat” – mondta Marics Peti. Soron kívül Keményen szembesítette Vitézy Karácsonyt a budapesti kukahelyzettel

Majd azzal folytatta, családcentrikusnak vallja magát, és később ő is olyan életre vágyik, mint ami a két bátyjának már megadatott. „Tíz év múlva már apaként látom magam, a kérdés csupán az, mikor jutok el odáig. Jelenleg óriási a nyüzsgés körülöttem, de ez idővel biztosan csillapodik, ha pedig nem, akkor teszek érte, hogy a családalapításra tudjak koncentrálni” – emelte ki az énekes.

Ehhez azonban szerinte elengedhetetlen egy olyan nő, akiről úgy érzi, hogy a végállomás lesz. Túl sokat azonban nem szeretne várni, mert fiatal apukaként képzeli el magát. Mindemellett a ValMar duó tagja azt is bevallotta, szerinte ismert emberként nehezebb dolga van a párválasztásban. „Az ismertség megölte az ismerkedés varázsát” – fogalmazott a Meglepetés Magazinnak nyilatkozva.

„Bennem még mindig az a régimódinak mondott hozzáállás maradt meg, amikor egy férfi küzd, a nő pedig kéreti magát, majd szépen elindul a folyamat… Velem kapcsolatban sokan abba a képbe szerelmesek, amit a tévében látnak, pedig az csak egy felszínes szelet belőlem, a komoly történetek szerintem nem innen indulnak el” – vélekedett Marics Peti, aki azt vallja, hogy mindennek eljön az ideje.

Szentkirályi Gyurcsányról és Karácsonyról: rémálom mind a két ember

Rémálomnak nevezte Szentkirályi Alexandra Gyurcsány Ferencet és Karácsony Gergelyt, akik közül csak egyvalaki vezetheti Budapestet.