Clouds
21 Budapest
Dollár
358,06 Ft
Euró
385,33 Ft
Font
437,87 Ft
Bitcoin
27,664 $

Tóth Gabi már nagyon várja a tavaszi estéket (fotóval)

Fotó: Instagram/Tóth Gabi
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Különleges fotót osztott meg magáról Tóth Gabi, aki már nagyon várja a tavaszi estéket, mert egyelőre igencsak hidegek ezek az órák.

Tóth Gabi is imádja a jó időt, de ez nemcsak a nyári időszakkal köthető össze, hiszen a tavasznak is megvan a maga különlegessége. Hamarosan eljön az az időszak, amikor a kabátot otthon hagyhatjuk, és szép lassan belépünk a nyári időszakba.

Soron kívül Szuper újdonságokkal vár a Disney+ áprilisban

Addig is, vár ránk egy átmenet, a tavasz, melynek ideje alatt sorra nyílnak a virágok, és éledezni kezd a természet. Különleges hetek ezek, és ha belegondolunk, hogy már több mint három hónap elment az évből, ugyanennyi idő múlva javában strandolhatunk a Balatonon.

Gabi, aki közel 450 ezer követőt számol az Instagram oldalán, nemrég rendkívül meghatódott. Nagyszerű élmény érte, nem sokkal azután, hogy a kislánya segített neki sminkelni, persze csak humorosan.

Az énekesnő is várja az előtte álló időszakot, ami minden bizonnyal szintén izgalmas lesz. A rajongók pedig azt várják, hogy közösen láthassák Gabit és testvérét, Tóth Verát fellépni, ami mindig egyedi.

„Úgy várom már a tavaszi estéket.” – írta a posztjában Gabi, csatolván magáról egy igazán látványos fotót. A TV2 sztárja valószínűleg idén még jobb formában lesz, nagyobb hangsúlyt helyez a testmozgásra.