Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
368,18 Ft
Euró
394,96 Ft
Font
466,87 Ft
Bitcoin
60,211 $

Hatalmas gólt fejelt De Bruyne a Manchester City meccsén (videó)

De Bruyne továbbra is kulcsszerepet játszik abban, hogy a Manchester City megnyerje a következő angol bajnoki címét.

...svg content...Fotó: EPA/NEIL HALL
Sport

Kiss László

Szerkesztő

A Manchester City a tulajdonosváltás óta teljesen más szinten játszik, köszönhetően az elköltött font százmillióknak. Azóta egyértelműen a világ egyik legjobb csapata, de a Bajnokok Ligája győzelemre sokat kellett várniuk, és címvédőként idén már az elődöntők előtt kiestek, ami egyértelmű csalódás.

Ugyanakkor a dupla még összejöhet, ott vannak az FA-kupa döntőjében, ahol ismét a Manchester United lesz az ellenfél, akik kínos módon jutottak be a fináléba a rengeteg kritikát kapó Ten Hag „vezetésével”. Guardiola más szintet képvisel, és rendre jól igazol, ami a hollandról távolról sem mondható el. Soron kívül Nyomozást indított a rendőrség a Vígszínházban történt baleset ügyében

Az angol bajnokságnak is a City a favoritja, legutóbb egy 4-0-s győzelemmel üzentek. A Brighton asszisztált ehhez, mert nem egyszer igencsak gyengén védekeztek, és csupán az volt a kérdés, hány gólt kapnak az este folyamán. A sztárcsapat végül négynél állt meg, és minden kétséget kizáróan az este legszebb találata De Bruyne nevéhez fűződik, aki hatalmas gólt fejelt.

Többek között ezzel is üzentek a Liverpoolnak és az Arsenalnak, akik nincsenek a legjobb helyzetben. Ez különösen igaz Szoboszlaiékra, most az Everton ellen kaptak ki idegenben, mely lehetséges, hogy a bajnoki esélyeikbe kerül, hiszen már nincs sok hátra a bajnokság végéig. A Manchester City meggyőző győzelméről készült összefoglaló videót erre a linkre kattintva érhetitek el, nézhetitek meg.

Hatalmas aszteroida közelíti meg a Földet szombaton

A 2024 MK csillagászati szempontból rendkívül közel, de biztonságos távolságban fog elhaladni.