Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
359,25 Ft
Euró
388,20 Ft
Font
456,38 Ft
Bitcoin
67,433 $

Látványos győzelemmel üzent a Manchester City Szoboszlaiéknak és az Arsenalnak

A Manchester City ezzel a látványos győzelmével többek között a Liverpoolnak és az Arsenal üzent az angol bajnokságban.

...svg content...Fotó: EPA/NEIL HALL
Sport

Kiss László

Szerkesztő

Noha az angol bajnokság még mindig nagyon szoros, egyre nehezebb elképzelni, hogy annak végén a Liverpool szerzi meg az aranyérmet. Rövid időn belül ismét kikaptak Szoboszlaiék, akik ezzel érezhető hátrányba kerültek. Klopp nem véletlenül nyilatkozott úgy, hogy nem éppen az ő kezükben van a bajnokság sorsa.

A Liverpool jelenleg a 3. helyen áll 74 ponttal a 76 pontos Manchester City mögött, de a címvédő egy meccsel kevesebbet játszott. Az Arsenal pedig 77 ponttal vezeti a bajnokságot, egy mérkőzéssel többet játszva a Manchester Citynél, akik legutóbb egy 4-0-s győzelemmel üzentek csütörtök este. Soron kívül Több mint 5,5 millió alkalommal töltöttek le pénzlopó appokat a Play Áruházból

De Bruyne már a 17. percben vezetéshez juttatta a Cityt a Brighton ellen. Walker adta a gólpasszt, majd jött a csúcsformában játszó Foden a 26. percben, aki pár perccel később Silva passzából duplázott, így minden eldőlt. Nem is lehetett kérdés, hogy melyik a jobb csapat, és hová kerül a 3 pont.

Az utolsó gól meglepő módon a 62. percben született, amikor úgy tűnt, ebből sokkal nagyobb kiütés lehet. Álvarez is meglőtte a maga gólját, amivel Walker begyűjtötte a második gólpasszát is a mérkőzésen. Ezzel a 4-0-s sikerrel Guardiola csapata magabiztosan várhatja a következő meccsét, és tekintve a sorsolásukat, abszolút favoritok.

Nincsenek megszűrve a kérdések Orbán Viktor sajtótájékoztatóin

Kovács Zoltán tisztázta, szó sincs arról, hogy meg lennének szűrve a kérdések Orbán Viktor sajtótájékoztatóin.

Helyreállt az 1-es villamos közlekedése

Újra teljes vonalon jár a 1-es villamos, miután az óbudai tűzoltók megoldották a kérdést a Vörösvári úton.