Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
354,71 Ft
Euró
385,48 Ft
Font
450,81 Ft
Bitcoin
67,012 $

Klopp bocsánatot kért a vereségért, nagy kihívást emleget Szoboszlai Dominik edzője

Elúszni látszik a bajnoki cím, miután három meccsből kettőt is elveszített a Liverpool.

...svg content...MTI/EPA/ADAM VAUGHAN
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

Jubileumi győzelemre készült Jürgen Klopp a Goodison parkban, hiszen századik győzelmét arathatták volna a nagy rivális Everton ellen, ehelyett azonban nagy meglepetésre kétgólos vereségbe szaladtak bele Szoboszlaiék.

Ezzel három pontra nőtt a lemaradásuk az Arsenallal szemben, a Manchester City pedig akár öt egységgel is elhúzhat, ha mindkét elmaradt mérkőzésüket megnyerik. Nem csoda, hogy Klopp csalódottan nyilatkozott, hiszen az Európa-liga kiesés után a bajnoki cím is egyre távolabbinak tűnik – írja a 90min. Soron kívül Hivatalosan is bejelentették Szoboszlai új edzőjét, megvan Klopp utódja

„Még soha nem vesztettünk itt, elnézést kérek ezért. Gyorsan össze kell szednünk magunkat, ám ez mentálisan és fizikailag is nagy kihívás lesz” – fogalmazott Klopp a mérkőzést követően, hozzátéve, hogy egyértelműen nem volt elég éles a játékuk.

A Liverpool az elmúlt 14 évben egyszer sem kapott ki az Evertontól, azonban sokáig nem kesereghetnek, hiszen szombaton már a West Ham ellen kell bizonyítaniuk, a soron következő meccseken pedig már nem szabad hibázniuk.

Jürgen Klopp csapata ugyan a Ligakupát megnyerte, azonban az FA-kupa és az Európa-liga kiesést követően már csak a Premier League címben bízhatnak. A végső siker viszont már ellenfeleik teljesítményén is múlik, és mivel a Manchester City és az Arsenal is kiesett a Bajnokok Ligájából, így újabb erőtartalékokat csoportosíthatnak át a bajnoki címért folytatott küzdelemre.