Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
368,63 Ft
Euró
395,68 Ft
Font
468,36 Ft
Bitcoin
66,659 $

Jubileumi diadalt ünnepelnének Szoboszlaiék, Kloppnak egyvalami nem fog hiányozni

Utolsó merseyside-i rangadójára készül a Liverpool edzője, létfontosságú a három pont megszerzése.

...svg content...MTI/EPA/VINCE MIGNOTT
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

Egyre inkább közeledik a Premier League idei szezonjának vége, az élmenő hármas, azaz az Arsenal, a Liverpool, valamint a Manchester City viszont továbbra is óriási versenyfutásban van a végső sikerért. Ám míg az Ágyúsoknak már csak négy meccsük van hátra, addig a Liverpoolnak még öt, a Manchester Citynek pedig további hat.

Szoboszlai Dominik csapata ma este az Everton otthonába látogat, Jürgen Klopp pedig különleges mérkőzésre készül, már csak azért is, mert ez lesz az utolsó derbije a Goodison Parkban. Egy győzelem esetén pedig kerek számot ünnepelhet a csapat. Soron kívül Vitézy azonnal reagált Karácsony bejelentésére – szerinte Karácsony akár le is mondhatna

Ez lehet ugyanis a Liverpool 100. győzelme az Everton ellen, a diadalra pedig minden esélyük meg is van a Vörösöknek, lévén az elmúlt 18 derbiből mindössze egyet vesztettek el, a Goodison parkban pedig még soha nem kapott ki Klopp.

A német edző a mérkőzés előtti sajtótájékoztatón azonban azt is elmondta, hogy a rangadó komoly nyomást helyez rá és a csapatra egyaránt:  „A derbi körül csak a nyomás van. Ha megnyered, az nagyszerű; de miért kellene hiányolnom a körülötte lévő nyomást? Egyáltalán nem élvezetes. Ez az a meccs, amit mindenképpen meg kell nyerned” – fogalmazott a szezon végén távozó edző.

„Még akkor sem tudok kikapcsolni, amikor vége a meccsnek. Nem jó dolog állandóan ebben a helyzetben lenni. Talán mások jobban élvezik ezt, mint én. De ez az, ami biztosan nem fog hiányozni” – idézte Kloppot a 90min.

Ursula von der Leyen maradhat az Európai Bizottság elnöke

Az Európai Tanács tagjai informális munkavacsorán vitatják meg, kiket jelöljenek az Európai Unió vezető pozícióiba.