Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
384,61 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,472 $

Mióta itt jártál:

Tóth Gabi nagyon meghatódott: „A szívem megtelt boldogsággal”

Fotó: Instagram/Tóth Gabi
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Tóth Gabi nagyon meghatódott a történeten, és ez olyasvalami, ami megtöltötte a szívét boldogsággal.

Az utóbbi időben különösen boldognak tűnik Tóth Gabi, hiába a támadások, kiegyensúlyozott. Rendkívül boldog a kislányával és a férjével, nagy triót alkotnak, és a közös programok sem maradhatnak el.

Soron kívül Saját otthonukban fojtottak meg egy anyát és két kisfiát

Gabi reggele is jól indult, majd kapott egy üzenetet, ami végképp meghatotta. Ezek azok a pillanatok, melyek megerősíthetik abban, hogy nem szabad feladnia, hiába vannak, akik ezt akarják elérni.

„Egy igazán megható üzenetet kaptam, amit szeretnék veletek is megosztani. A szívem megtelt boldogsággal! Fantasztikusak a lányok!” – írta nagyon boldogan és büszkén Tóth Gabi, akinek mindez sokat jelent.

„A Ditor SE versenyzői tavaly országos bajnokságot nyertek, “az Én szívem” című dalomra találtak ki koreográfiát és tökéletesen eltáncolták. Idén is készülnek a versenyszezonra, és ismét engem “választottak” a “SzívbeEmelő”-ritmusára készült az új táncuk.”

„Óriási öröm és megtiszteltetés ez számomra! Köszönöm, hogy a dalaimon keresztül veletek lehetek lélekben! Nagyon szurkolok nektek csajok! Hajrá Ditor SE!” – folytatta a posztjában az énekesnő.