Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,527 $

Így ébredt Tóth Gabi (fotóval)

Fotó: Tóth Gabi énekesnõ a Terror Háza Múzeum alapításának 20. évfordulója alkalmából szervezett ingyenes koncerten a múzeum elõtt 2022. február 26-án. MTI/Kovács Attila
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Mókás reggelre ébredt Tóth Gabi, aki egyre több közös tartalmat oszt meg a kislányával, akinél nincs fontosabb számukra.

Tóth Gabi részben átlagos életet él, de csak részben, hiszen az egyik legismertebb sztár Magyarországon, és rendszeres szereplője a bulvárcikkeknek. Egyes cikkeknek nem örül, és szerinte sok a ferdítés, valamint a róla megjelent uszítás.

Soron kívül Szombat délelőttig borult lesz az ég, néhol esőre is számíthatunk

Ezeket már jobban kezeli, mint korábban, sokat tanult az évek alatt, bár pontosan látja, hogy van egy bizonyos réteg, akik gyűlölettel beszélnek róla a közösségi médián keresztül. Ezzel pedig nehéz mit kezdeni, maximum a saját oldalát tudja szűrni.

Gabi imád a kislányával lenni, rengeteg időt töltenek együtt, és néha csak néznek ki az ablakon, figyelvén a környezetet. Meghitt és fontos pillanatok ezek, nemcsak Gabi, hanem a gyermeke és Krausz Gábor számára is.

A reggelek is különlegesek, amik sosem lehetnek ugyanolyanok, hiszen Gabiék kislánya folyamatosan fejlődik, egyre nyitottabb a világ felé. Láthattuk, hogy milyen szépen fest, zongorázik és dobol, illetve a konyhában segít.

Legutóbb pedig a sminkelésben segédkezett, amiről Gabi megosztott egy kedves fotót. Ennél már csak a végeredmény lehetne érdekesebb, és nem kizárt, hogy arról is lesz valamilyen aranyos felvétel.